Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha pik olmamış canım devam et teste :)Adete 16 gun var buda simdi yaptigim ovulasyon budami yumurtlama değil acaba kasiklarimda batma war kacinci ovulasyon takibim
O piki ben hic goremedim ki sorun ordaDaha pik olmamış canım devam et teste :)
ben adetime 10 gun kala gördum ama daha adet olmadimO piki ben hic goremedim ki sorun orda
Evet duzenli herseyim temiz hormonlar rahim filmi ben kac aydan beri takip ediyorum ama görmedim hic bu kadar koyuluktaAdetin düzenlimi bazen yumurtlama günleri değişir geçte olabilir sıvı alımına falan dikkat ediyosan net görürsün pozitifi canım
Takibe n zaman başlıyorsun.Evet duzenli herseyim temiz hormonlar rahim filmi ben kac aydan beri takip ediyorum ama görmedim hic bu kadar koyulukta
Adet bitimi basliyorum bu ilk kullanimim degil sorun orda kac aydan beri takip ediyorum 23.25 arasi adet olurum hormon testlerim amh hepsi temiz ama olmuyorTakibe n zaman başlıyorsun.
Testi nerede sakliyorsun. Testin de bozuk olabilir.Adet bitimi basliyorum bu ilk kullanimim degil sorun orda kac aydan beri takip ediyorum 23.25 arasi adet olurum hormon testlerim amh hepsi temiz ama olmuyor
Herseye baktirdim ben ya hepsi temiz progesteron hormonu warmis ona baktirmadim yanlizSlm cnm lh hormonu na baktirdin mi o yüksek olunca lh hormonu kırmızı çıkıyor
Tv unitesinin icindeki dolapta aylarca kullandim hepsi mi bozuk olabilirTesti nerede sakliyorsun. Testin de bozuk olabilir.
Testte yumurtlama goremeyenler 21.gun mu baksinlar bunu acil yapiyormu acabaProgesteron hormonu yumurtlama ölüp olmadığına bakılır yumurtlamadan 7 gün sonra yapılır yada 21 .gün adetten sonra
Acil bakmaz bizim İzmir'de bakmıyor ama sağlık ocağına ve kadın doğum döktoru bakıyorTestte yumurtlama goremeyenler 21.gun mu baksinlar bunu acil yapiyormu acaba
ben 33 gunde bir olurum bugun test yaptim negativ de bikac gun daha bekleyip jinekologa gidip kan vericem adet olmazsamAcaba hamile olabilirmisiniz
Hersey etkiliyor wala ne olacak bu halimiz bilmiyorum.eylulde 40 gun geciktim oldum evde test yaptim silik czgi umitlendim ama gene negatif yoruldum artkben 33 gunde bir olurum bugun test yaptim negativ de bikac gun daha bekleyip jinekologa gidip kan vericem adet olmazsam
Imkansiz inanin 3 saat onceden sıvı alimini kesiyorum elimdeki testleri gorseniz en koyusu buydu inanin adet bitimi oglen aksam 2 kere yapıyorum gunlukBöyle koyuya yakın renk çıkınca teste sabah-akşam devam edin yumurtlama olmuş ama kaçırmış olabilirsiniz öncekilerde