Ovulasyonla belirtisiz hamilelik öğrendim

Jaguarxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
246
59
98
Kızlar yıllardır şu anı bekliyordum ve sizlere yardımcı olmak istiyorum. Ben yaklaşık 2 yıldır gebe kalmaya çalışıyordum ama olmadı basip bu zamanaymış kısaca hikayeme gelelim her ay kendime belirti arardım buraya bakar kendime belirti yaratırdım ama sonuç hüsrandı , 2 aydır ovulasyoj testi yapıyodum geçen ay olmadı ve bı ay 2 kez yumurtlama gördüm ve ikisinide değerlendirdim fakar hiç belirtim yoktu ki normalde akıntım olurdu göğsüm şişerdi bu ay hiçbiri yoktu üzülmüştüm adetime şuan 4 gün var dün ovulasyon testi yaptım T çizgisi koyu çıkınca tekrarmı yumurtluyorum diye moralim bozuldu , testimi yorumlayan kadın ayda 2 yumurtlama nadir görünür ama 3.sü imkansız dedi gebelik olabilir dedi bende bu sabah test yaptım ve koyu bi şekilde pozitifi gördüm şükür . Demem o ki ne bi beliryi ne bişey hiçbişey yok ki hala yok yani ve ovulasyon testiyle gebelikte öğrenilebiliyor ki keza ben öyle öğrendim :) hepinize dua edicem allahım hepinizin kucağına evlat versin inşallaahhh

Adetıme uc gun var dun ovü testim boleydı iki gundur koyulasma var. Resimdekınden bı tık daha kırmızı Acaba varmı bi sansım ıyıce koyulasırmı acaba bugun oglen bıdaha yapcam. Dunden beride barıZ kasık ağrım var

Eklentiler

• IMG_20210124_142930_3.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 212
Benim de şu an adet günüm olmadım henüz bekliyorum. Merak ettim ovülasyon testi yaptım belirgin şekilde pozitif çıktı. Biraz heycanlandım açılcası sonra gebelik testi aldım negatif. Adet mimolacağım. bu ovülasyon başka durumları mı gösterir

Üstteki ovülasyon alttaki gebelik.

Eklentiler

• IMG_20210125_173831.webp
    8 KB · Görüntüleme: 211
Sonuc nedir szde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…