Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kan testim adete 3 gun kala 35 çıkmıştı, idrar testim de de pozitifti, hamileydim fakat ovülasyon testim negatifti. Ovülasyon testim Adet günüm gectikten sonra pozitif olmuştu.
Pik olması lazım t çizgisi c çizgisi kadar yada daha koyu olmalı o gün yumurtlama oluyor ertesi gün yada diğer gün kişiden kişiye değişir renk solar oda çatlama olmuş demektir şu an yumurtlama yok
Pik olması lazım t çizgisi c çizgisi kadar yada daha koyu olmalı o gün yumurtlama oluyor ertesi gün yada diğer gün kişiden kişiye değişir renk solar oda çatlama olmuş demektir şu an yumurtlama yok
Evet gösterebilir benim iki gün göstermişti normalmiş. Zaten yumurta çatlarda döllenme olur o yüzden çatladığında şansın vardır o günü de değerlendir. Yani pik görünce yani yumurtlama üç gün deneyin.
Evet gösterebilir benim iki gün göstermişti normalmiş. Zaten yumurta çatlarda döllenme olur o yüzden çatladığında şansın vardır o günü de değerlendir. Yani pik görünce yani yumurtlama üç gün deneyin.