Ovülasyonla hamilelik öğrenme

Jonquil9394

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2022
9
1
1
32
Kızlar ya adete bir gün kala ovülasyon böyle çıktı . 3 gündür yapıyorum giderek koyulaştı. Böyle olup hamileliğini öğrenen var mı acaba ? Ne diyorsunuz :)

Eklentiler

• 5481999B-4C7F-4745-888C-D46C8316DE7C.webp
    47 KB · Görüntüleme: 85
Ben yumurtlama günü yapılan testten bahsetmiyorum o zaman zaten koyu çıkıyor. Ama adet günü yapılan testte eğer hamilelik varsa t c den çok koyu çıkıyor bizzat kendim denedim.
Açıklamanızı bu şekilde yapın o zaman çünkü buraya gelip okuyan diğer kızlar da yanlış anlayıp heveslenebilirler lakin bu sizde oldu diye herkeste olacağını göstermez. Gebelik testi alıp uygulansa daha net çıkar. Ovulasyon testi acaba mı dedirtir. Çünkü hamilelikte hamileliği belirleyen hormon HCG’dir. Ama ovulasyon testinde LH hormon ölçümü yapılır ve buna göre çizgi koyu çıkar..

Ben burda okuduğum gördüğüm kadarıyla çoğu kadın hamileliğini ovülasyon testi yapıp öğreniyor hcg testi ile kesinleştiriyor. Yani ovülasyon testi yapıp pozitifi gören ama hamile olmayan görmedim burada. Hamilelik olunca lh hormonu yükseldiği için de ovülasyon testinde çizgi koyulaşıyor.

Ben sırf denemek için yapmıştım evet koyu çıkıyor ama hemen koyu çıkmaz adetin üzerinden zaman geçmesi gerekiyor , testi koyu çıkıp adet olan çok kişi var. En doğrusu gebelik testi yada kan testi vermek.

Banada yardmci olurmsnz adet ilk gunu test yaptm negatf cikti bidahada yapmadm 5.gunum bugun hala adet olmdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…