Ovulasyonn yardimm :))

Adenaden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2023
90
21
3
31
Kizlar merhaba bircok yazi okudum ovulasyonla ilgili iyice kafam karisti bana gercekten yardimci olurmusunuz bu konuda gebe kalmayi planliyorum adetim duzensiz 28 30 32 bazen 34 gunde bir geldigide oluyo bende ovulasyon testi aldim yapmak icin gelmesini bekliyorum yardiminiza ihtiyacim var hangi saatlerdr yapmam lazim adetten sonra nezaman baslamaliyim bide şu pik ne oluyo terimlerini fln anlayamadimm

Öğlen 12-3 arası bir saat seçin ve her gün aynı saatte yapın yapmadan 2 saat öncede sıvı alımını kesin bir de ilk idrarınız olmasınadet bitiminden hemen sonra da başlayabilirsiniz 3 4 gün sonrada başlayabilirsiniz ama garanti olsun dersen hemen bitince başlapikte yumurtlama gününü ifade ediyor yani t çizgisinin koyu olduğu gün pik olmuş demektir

Ozaman degerlendirecegim gunu pike goremi yapacagim :)

Ozaman degerlendirecegim gunu pike goremi yapacagim :)
Evet t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa pik olmuştur o günü değerlendirinbir sonraki testinizde t çizgisi silikleşirse çatlamış demektir çatlama günü de çok önemli değerlendirmek gerekiyor

Benimde bir sorum olacaktı canım size pik olduğunda yada olmadan hemen önce vajinal akıntı tam yumurta akı gibi oluyor mu ilkdefa düzenli ovulasyon takibi yapıyorum bu ay bende, pik olduğunda vajinal akının yumurta akı olarak olmadığıda oluyor mu

Merhabaa benim hamile kaldığım ay pik günümde dediğiniz şekilde akıntım olmamıştı adet günüme yakın olmuştu sadece yani pik olduğunda akıntı olmayabiliyor bazen

Merhabaa benim hamile kaldığım ay pik günümde dediğiniz şekilde akıntım olmamıştı adet günüme yakın olmuştu sadece yani pik olduğunda akıntı olmayabiliyor bazen
Bu ay yaptığım test bu şekilde oldu. Sizce pozitif olmadığı halde pik olmuş olabilir mi?

Şu an 13 gün var. Bende bilemedim yani silikleşti normalde çatlamış olması lazım ama tam pozitif çıkmadığı için korkuyorum
Ben de ayın 19 unda pik görmüştüm testimdeki çizgi bu şekildeydi tam kopkoyu pozitif değildi ama pik olmuş tuttu şükür o yüzden sizde nolur nolmaz değerlendirin bence

Eklentiler

• IMG20230621094138.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 70
Şu an 13 gün var. Bende bilemedim yani silikleşti normalde çatlamış olması lazım ama tam pozitif çıkmadığı için korkuyorum
Şuan tam Ovülasyon günlerinde aslında evet tam koyu değil ama pik olmuş değerlendirin bugünü çatlama olmuş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…