Öğlen 12-3 arası bir saat seçin ve her gün aynı saatte yapın yapmadan 2 saat öncede sıvı alımını kesin bir de ilk idrarınız olmasınKizlar merhaba bircok yazi okudum ovulasyonla ilgili iyice kafam karisti bana gercekten yardimci olurmusunuz bu konuda gebe kalmayi planliyorum adetim duzensiz 28 30 32 bazen 34 gunde bir geldigide oluyo bende ovulasyon testi aldim yapmak icin gelmesini bekliyorum yardiminiza ihtiyacim var hangi saatlerdr yapmam lazim adetten sonra nezaman baslamaliyim bide şu pik ne oluyoterimlerini fln anlayamadimm
Ozaman degerlendirecegim gunu pike goremi yapacagim :)Öğlen 12-3 arası bir saat seçin ve her gün aynı saatte yapın yapmadan 2 saat öncede sıvı alımını kesin bir de ilk idrarınız olmasınadet bitiminden hemen sonra da başlayabilirsiniz 3 4 gün sonrada başlayabilirsiniz ama garanti olsun dersen hemen bitince başla pikte yumurtlama gününü ifade ediyor yani t çizgisinin koyu olduğu gün pik olmuş demektir
Evet t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa pik olmuştur o günü değerlendirinOzaman degerlendirecegim gunu pike goremi yapacagim :)
Yaa tamam cok sagolunnEvet t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa pik olmuştur o günü değerlendirinbir sonraki testinizde t çizgisi silikleşirse çatlamış demektir çatlama günü de çok önemli değerlendirmek gerekiyor
Benimde bir sorum olacaktı canım size pik olduğunda yada olmadan hemen önce vajinal akıntı tam yumurta akı gibi oluyor mu ilkdefa düzenli ovulasyon takibi yapıyorum bu ay bende, pik olduğunda vajinal akının yumurta akı olarak olmadığıda oluyor muÖğlen 12-3 arası bir saat seçin ve her gün aynı saatte yapın yapmadan 2 saat öncede sıvı alımını kesin bir de ilk idrarınız olmasınadet bitiminden hemen sonra da başlayabilirsiniz 3 4 gün sonrada başlayabilirsiniz ama garanti olsun dersen hemen bitince başla pikte yumurtlama gününü ifade ediyor yani t çizgisinin koyu olduğu gün pik olmuş demektir
Merhabaa benim hamile kaldığım ay pik günümde dediğiniz şekilde akıntım olmamıştıBenimde bir sorum olacaktı canım size pik olduğunda yada olmadan hemen önce vajinal akıntı tam yumurta akı gibi oluyor mu ilkdefa düzenli ovulasyon takibi yapıyorum bu ay bende, pik olduğunda vajinal akının yumurta akı olarak olmadığıda oluyor mu
Bu ay yaptığım test bu şekilde oldu. Sizce pozitif olmadığı halde pik olmuş olabilir mi?Merhabaa benim hamile kaldığım ay pik günümde dediğiniz şekilde akıntım olmamıştıadet günüme yakın olmuştu sadece yani pik olduğunda akıntı olmayabiliyor bazen
3. Çizgi de pik var gibi sonra silinmeye başlıyor sanırım kaç gün var adetinizeBu ay yaptığım test bu şekilde oldu. Sizce pozitif olmadığı halde pik olmuş olabilir mi? Eki Görüntüle 3302753
Çok sağolun rahatladım biraz dahaMerhabaa benim hamile kaldığım ay pik günümde dediğiniz şekilde akıntım olmamıştıadet günüme yakın olmuştu sadece yani pik olduğunda akıntı olmayabiliyor bazen
Şu an 13 gün var. Bende bilemedim yani silikleşti normalde çatlamış olması lazım ama tam pozitif çıkmadığı için korkuyorum3. Çizgi de pik var gibi sonra silinmeye başlıyor sanırım kaç gün var adetinize
Testi yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesmiş miydinizŞu an 13 gün var. Bende bilemedim yani silikleşti normalde çatlamış olması lazım ama tam pozitif çıkmadığı için korkuyorum
Ben de ayın 19 unda pik görmüştüm testimdeki çizgi bu şekildeydi tam kopkoyu pozitif değildi ama pik olmuş tuttu şükürŞu an 13 gün var. Bende bilemedim yani silikleşti normalde çatlamış olması lazım ama tam pozitif çıkmadığı için korkuyorum
Şuan tam Ovülasyon günlerinde aslında evet tam koyu değil ama pik olmuş değerlendirin bugünü çatlama olmuşŞu an 13 gün var. Bende bilemedim yani silikleşti normalde çatlamış olması lazım ama tam pozitif çıkmadığı için korkuyorum
Sanırım dikkat etmedim. Hiç aklıma gelmemişti büyük ihtimalle bu sebeple olduTesti yapmadan iki saat önce sıvı alımını kesmiş miydiniz
Değerlendirdik. İnş benimki de tutar dua edinBen de ayın 19 unda pik görmüştüm testimdeki çizgi bu şekildeydi tam kopkoyu pozitif değildi ama pik olmuş tuttu şüküro yüzden sizde nolur nolmaz değerlendirin bence
İnş tutarŞuan tam Ovülasyon günlerinde aslında evet tam koyu değil ama pik olmuş değerlendirin bugünü çatlama olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?