Ovulasyonn

merveee33

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2023
53
23
8
30
Kızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller 😏

Eklentiler

• IMG_3834.webp
    IMG_3834.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 102
Kızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller 😏
Gebelik testi de deneseniz bi sonuçta 2 gün gecikmişsiniz varsa çıkar bence🙈

ben de yumurtlama dönemim sandığım zamanda ovülasyon testlerimde hep ikinci çizgi koyu çıkıyordu. yumurtalıklarım bozuldu sandım yemin ederim sürekli yumurtluyorum sandım ahahahahaha meğerse hamileymişim😂 ovülasyon testinde de çıkıyor yani gebelik çok enteresan.

Kızlar aşırı şekilde baş ağrım var acaba buda belirti olabilir mi😄😄herşeyi belirti yapıyorum kendime daha önce vücudumda böyle değişiklik olmuyordu😄

Kızlar aşırı şekilde baş ağrım var acaba buda belirti olabilir mi😄😄herşeyi belirti yapıyorum kendime daha önce vücudumda böyle değişiklik olmuyordu😄
Yaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdim 😄 ama öyle olmuyormuş belirtiler en erken 6 7 haftalıkken başlıyor canım🥹ama inşallah senin hissettiğin değişiklikler gebeliktendir🙏🏼

Yaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdim 😄 ama öyle olmuyormuş belirtiler en erken 6 7 haftalıkken başlıyor canım🥹ama inşallah senin hissettiğin değişiklikler gebeliktendir🙏🏼
İnşallah🤲Evet ya şuan herşeye diyorum😂regl günüm geçtikten sonra rahatlayacağım Allah en hayırlı zamanda versin isteyen herkese🤲

Back
X