Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi de deneseniz bi sonuçta 2 gün gecikmişsiniz varsa çıkar benceKızlar Adetim 2 gün gecikti, hemen gebelik testi yapmak istemedim evdeki ovulasyon testlerini yaptım üst üste T çizgisi kopkoyu çıktı hepsinde ama bozuk mu acaba çünkü tam t ve c çizgisi altında değiller![]()
Yarın denerim inşallahGebelik testi de deneseniz bi sonuçta 2 gün gecikmişsiniz varsa çıkar bence![]()
Bende Emin Olamadım O YüzdenMerhaba benimde öyle oldu T de çizgi çıkmıştı test geçersiz oluyormuş:) bozuk bence testler
bende sonradan ögrendim:) inşallah hamilesinizdir bende beklemedeyim:) belirtiler var mı sizdeBende Emin Olamadım O Yüzden![]()
Herşey gönlünüzce olsun inşallahbende sonradan ögrendim:) inşallah hamilesinizdir bende beklemedeyim:) belirtiler var mı sizde
Açtığınız bir konuyu gördüm belirtileriniz gebelik belirtisi olabilir inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızbende sonradan ögrendim:) inşallah hamilesinizdir bende beklemedeyim:) belirtiler var mı sizde
İnşallah çok teşekkür ederimm:)) merakla bekliyorum:)Açtığınız bir konuyu gördüm belirtileriniz gebelik belirtisi olabilir inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız![]()
Sizinde herşey gönlünüzce olsun:) Allah en hayırlı zamanda nasip etsin:)Herşey gönlünüzce olsun inşallahsağ kasığım da ara ara ağrı ve karnımda da adet olacakmışım gibi arada ağrıyor geçiyor ve 2 gün geçti halen olmadım
![]()
Amin inşallah canımSizinde herşey gönlünüzce olsun:) Allah en hayırlı zamanda nasip etsin:)
Yaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdimKızlar aşırı şekilde baş ağrım var acaba buda belirti olabilir miherşeyi belirti yapıyorum kendime daha önce vücudumda böyle değişiklik olmuyordu
![]()
İnşallahYaa seni çok iyi anlıyorum bende öksürsem acaba hamile miyim derdimama öyle olmuyormuş belirtiler en erken 6 7 haftalıkken başlıyor canım
ama inşallah senin hissettiğin değişiklikler gebeliktendir
![]()
Amin amin inşaallahİnşallahEvet ya şuan herşeye diyorum
regl günüm geçtikten sonra rahatlayacağım Allah en hayırlı zamanda versin isteyen herkese
![]()
Sonucumu bende paylaşacağımAmin amin inşaallahsabret azcık kalmış
![]()