Ovullasyon Testine ihtiyacım var...

35_oz

Allahım Ol De ve Olsun
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.394
299
123
Ovullasyon testine ihtiyacım var..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar 8 yıldır bebeğim olması için tedaviler gördüm, 3 aşılama 3 tüp bebek, , Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, artık tedavi görücek gücümüz kalmadı, belki elinizde kalan Ovullasyon testi kalmıştır diye ümitlendim, , size çok dua edicem,

Bende var canim hemen yolluyum.sana 20 adet almistim netten gec gelmişti o gelene kadar bende eczanedn aldim 4 unu kullandim 16
Adet var elimde fazlasiyla yeter sana

Bende var canim hemen yolluyum.sana 20 adet almistim netten gec gelmişti o gelene kadar bende eczanedn aldim 4 unu kullandim 16
Adet var elimde fazlasiyla yeter sana

Allah razı olsun, sizinde gönlünüzün dileği olsun, ben size özelden adresimi yazayım

Ovullasyon testine ihtiyacım var,

Ciko arkadaşım sağolsun yardımcı olmak istedi fakat kısmet değilmiş olmadı..

canım ben sana günderiyim elimde 32 tane var ama lütfen beni yanlış anlama 8 yıldır olmuyosa tedavi gerekebilir doktura danışsaydın . rabbim isteyen herkese nasib etsin . böyle duyunca içim ciz ediyo inan banada dua et. inş. işe yararda hamileyim diye haberini okurum burdan

şimdi okudum iyice canım tüp bebekde denemişşiniz . rabbim olmayan isteyen herkese versin inş.

şimdi okudum iyice canım tüp bebekde denemişşiniz . rabbim olmayan isteyen herkese versin inş.

Çok sağol knya, istersen tel, özelden yaz, sana adres bilgilerimi vereyim, çok sağol

Seni karsima Allah cikardi bende 100 tane var valla yurt disinda yasuyorum 200 tane vardi yuzunu bir arkadasa yolladim eline gecmedi yuz tanem hala duruyor gecen aklima geldi hamileyim cope atayim diye dusundum ama kismet sanaymis sali sabahi kismetse turkiye yolcusuyuz yanima alayim postayla sana ulastiririm canim insallah rabbim sanada hayirli saglikli nice evlatlar nasip eder sen bana adresini yolla ben turkiyeye gelir gelmez sana postayla gondereyim

Gebelik testiyle ovulasyon testi ayni sey mi

Değil. Keşke güncel topiklerden herhangi birine yazsaydınız. Bunu bulmak zahmetli olmuştur.
Cevabiniz icin tesekkurler. Gebelik testi yaptim, pozitif cikti. mensturasyona 2 gun kala ovulasyon testi de pozitif cikabiliyormus. Acaba ikisi ayni anlamda mi dedim. Acaba 2 gun sonra adet donemim gelecek ondan mi pozitif demistim... adet dongun duzensiz olunca takibini yapmadigim bir doneme denk geldi.

Regl yaklaştığında lh testinin pozitif olması olabiliyor ama hcg negatif de olabiliyor. Lh de 2.çizginin daha koyu olması gerekmiş gebelik için.

T koyu c acik renk. Ikinci cizgi dediginiz c degil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…