Kızlar ben 7 aydır evliyim ve çoçuk İstiyoruz ovülosyon testi aldım ikisinde pozitif 2 gün denedim pozitif çıktı o günleri değerlendirdim ama emin olamadım bir de siz de bakarmısınız
Kızlar ben 7 aydır evliyim ve çoçuk İstiyoruz ovülosyon testi aldım ikisinde pozitif 2 gün denedim pozitif çıktı o günleri değerlendirdim ama emin olamadım bir de siz de bakarmısınız
Bu test silik şuan pik oldu mu öncesinde. Eğer iki çizgi koyulaşp ertesi gün bu şekilde olursa çatlama oluyor. ( t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta olacak veya t çizgisi daha koyu olacak o zaman yumurtlama var demektir.) Tek test ile anlamak mümkün değil.
Bu test silik şuan pik oldu mu öncesinde. Eğer iki çizgi koyulaşp ertesi gün bu şekilde olursa çatlama oluyor. ( t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta olacak veya t çizgisi daha koyu olacak o zaman yumurtlama var demektir.) Tek test ile anlamak mümkün değil.
Yani fotoğraftan evet yakın duruyor ama atarken kalite düşüyor. Siz daha net görürsünüz. İdrara batırdığınız kısımdaki çizgi diğer çizgiyle aynı koyulukta veya daha koyuysa yumurtlama demek . Yumurtlamadan sonraki gün silikleştiğinde çatlama oluyor. Bir gebenin günlüğünden almışsınız sanırım bende ordan alıyorum 10 dk sonra bakmanız lazım dha fazla süre geçerse anlamazsınız aklınızda bulunsun. O sayfaya da mesaj atınca bir kaç gün içinde dönüş yapıyor oda bilgi verir