Ovülosyon testi

Zehten

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
35
4
1
22
Kızlar ben 7 aydır evliyim ve çoçuk İstiyoruz ovülosyon testi aldım ikisinde pozitif 2 gün denedim pozitif çıktı o günleri değerlendirdim ama emin olamadım bir de siz de bakarmısınız

Eklentiler

• 17468924183231694352954649637507.webp
    17468924183231694352954649637507.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben 7 aydır evliyim ve çoçuk İstiyoruz ovülosyon testi aldım ikisinde pozitif 2 gün denedim pozitif çıktı o günleri değerlendirdim ama emin olamadım bir de siz de bakarmısınız
Evet pik duruyor iki gün olması normal sorun yok muhtemelen çatlama bir gün sonrası olacaktır o günüde değerlendirin

Teşekkür ederim inşallah ya birde bişey daha sorucam çatlama sonrası kaç gün sonra test yapmam gerekir

Bugunu degerlendirin yarin test yapin siliklesince catlamis demektir catladigi gunu de degerlendirin sonra test yapmaya gerek yok

Pik olmuş çatlama gününü de değerlendirin. Çatlamadan 14 gün sonra test yapılabilir

Pik olmuş çatlama gününü de değerlendirin. Çatlamadan 14 gün sonra test yapılabilir

Merhaba benimkine de bakar mısınız ne durumda dün yaptım testi ve değerlendirdik. Çatlama olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Eklentiler

• IMG_20250509_210654.webp
    IMG_20250509_210654.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba benimkine de bakar mısınız ne durumda dün yaptım testi ve değerlendirdik. Çatlama olup olmadığını nasıl anlayabilirim
Bu test silik şuan pik oldu mu öncesinde. Eğer iki çizgi koyulaşp ertesi gün bu şekilde olursa çatlama oluyor. ( t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta olacak veya t çizgisi daha koyu olacak o zaman yumurtlama var demektir.) Tek test ile anlamak mümkün değil.

Bu test silik şuan pik oldu mu öncesinde. Eğer iki çizgi koyulaşp ertesi gün bu şekilde olursa çatlama oluyor. ( t çizgisi ile c çizgisi aynı koyulukta olacak veya t çizgisi daha koyu olacak o zaman yumurtlama var demektir.) Tek test ile anlamak mümkün değil.
Anladım ama dün bel ağrım ve göğüs ucu hassasiyetin vardı ben de öyle yorumladım. Bugün de test yaptım aynı bunun gibi çıktı ikisi de aynı renk

Yani fotoğraftan evet yakın duruyor ama atarken kalite düşüyor. Siz daha net görürsünüz. İdrara batırdığınız kısımdaki çizgi diğer çizgiyle aynı koyulukta veya daha koyuysa yumurtlama demek . Yumurtlamadan sonraki gün silikleştiğinde çatlama oluyor. Bir gebenin günlüğünden almışsınız sanırım bende ordan alıyorum 10 dk sonra bakmanız lazım dha fazla süre geçerse anlamazsınız aklınızda bulunsun. O sayfaya da mesaj atınca bir kaç gün içinde dönüş yapıyor oda bilgi verir

Back
X