Ben elendim sanırım bugün sabaha kadar biraz biraz göğüs ağrım vardı öğleye doğru tamamen bittiEvet maalesef tamamdır yazıcam ben mutlaka konuşuruz bir şey olursa dikkat et kendine o sırada dualarımdasın:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben elendim sanırım bugün sabaha kadar biraz biraz göğüs ağrım vardı öğleye doğru tamamen bittiEvet maalesef tamamdır yazıcam ben mutlaka konuşuruz bir şey olursa dikkat et kendine o sırada dualarımdasın:)
Ay bişi diyim mi içime doğmuştu dün yazıyım dedim erken daha diye yazmadımBen elendim sanırım bugün sabaha kadar biraz biraz göğüs ağrım vardı öğleye doğru tamamen bitti![]()
Bir anda kesildi işte elendik yineAy bişi diyim mi içime doğmuştu dün yazıyım dedim erken daha diye yazmadım
Aşkım sabredelim daha yeni zaten sen kaçında adet olacaksın benim adet biteli bugün tam 7.gün bende de aksilikler oldu test her gün yaptım beş taneyi zaten ama değerlemdirmedim 4 gündürBir anda kesildi işte elendik yine
15 Ekim beklenenAşkım sabredelim daha yeni zaten sen kaçında adet olacaksın benim adet biteli bugün tam 7.gün bende de aksilikler oldu test her gün yaptım beş taneyi zaten ama değerlemdirmedim 4 gündür
Yani benim bildiğim adete son günler kala zaten çok bi şans olmuyor yine de her şerde bi hayır vardır daha iyi senin için güzel tarafından bak 15 inde olursun tahmini diyelim 20 lerinde bitti o günden sonra 1 gün arayla test yapmadan ve hiç bebek muhabbetini düşünmeden stres olmadan dene bak nasıl güzel şeyler oluyor ALLAHIN izniyle15 Ekim beklenen
Önceden bende çok stres yapardım hep araştırırdım şimdi akışına bıraktım değerlendiremesem de stres yapmıyorum tutacak diye inanıyorum sadece bende bida test almayı düşünmüyorum 1 gün arayla olmasına dikkat edicem sadeceYani benim bildiğim adete son günler kala zaten çok bi şans olmuyor yine de her şerde bi hayır vardır daha iyi senin için güzel tarafından bak 15 inde olursun tahmini diyelim 20 lerinde bitti o günden sonra 1 gün arayla test yapmadan ve hiç bebek muhabbetini düşünmeden stres olmadan dene bak nasıl güzel şeyler oluyor ALLAHIN izniyle
Çalışma hayatında da 1 gün arayla zor oluyor işte Allah hayırlısını versin artıkÖnceden bende çok stres yapardım hep araştırırdım şimdi akışına bıraktım değerlendiremesem de stres yapmıyorum tutacak diye inanıyorum sadece bende bida test almayı düşünmüyorum 1 gün arayla olmasına dikkat edicem sadece
Gerçekten çok haklısın o yüzden umudu kırılıyor insanin o yüzden testten vazgeçelim fırsat buldukça değerlendirelim sen de mi çalışıyorsunÇalışma hayatında da 1 gün arayla zor oluyor işte Allah hayırlısını versin artık
Naptın canım regl mi oldunÇalışma hayatında da 1 gün arayla zor oluyor işte Allah hayırlısını versin artık
Evet dün oldumNaptın canım regl mi oldun
Anladım hayırlısı hakkımızda inşallah bi bakmışsın bu ay olmuş iyi düşünelimEvet dün oldum