Ovulusyon testlerimizi yorumlayalım burda

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm arkadaşlar resim de var sizce hangi günleri değerlendireyim? 🤍🙏 sizde atın beraber bakalım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 75
Söyle bir durum 10-11 değerlendirdim yarın eşim şehir dışında gelince 13 de yapsam olur mu acaba

Ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm arkadaşlar resim de var sizce hangi günleri değerlendireyim? 🤍🙏 sizde atın beraber bakalım
İki kere yumurtlama olmamış tek 10-11 yumurtlama var

Tamam içim rahatladı şimdi tamam test yapacağım sabah . Acaba gece ilişki tekrardan yapsamı yarın için 😂
Yani olabilir aslında🙈 yumurtlama zamanı sık ilişki yapın diyorlar sperm problemi yoksa

Merhaba acaba adet bittikten sonra kaçıncı günde başladın. Bence aynı testi kullanıyorum. Adetim 5 eylülde bitti hala silik görüyorum bugün 6. Gün çok mu erkenciyim anlamadım :) :)

Merhaba acaba adet bittikten sonra kaçıncı günde başladın. Bence aynı testi kullanıyorum. Adetim 5 eylülde bitti hala silik görüyorum bugün 6. Gün çok mu erkenciyim anlamadım :) :)
Benim adetden 2 gün sonra başladım ama iki çizgi çıktı direk hatta ebru ablanın çalışanı yumurtlama dedi ama ayın 10 da yine aynısı oldu

Benim adetden 2 gün sonra başladım ama iki çizgi çıktı direk hatta ebru ablanın çalışanı yumurtlama dedi ama ayın 10 da yine aynısı oldu
Bendede şöyle oldu c çizgiside çok silik çıktı bende yazdım sayfaya testlerde sorun mu var diye ama bu defa 3 damla değilde 6 damla damlat dedi. 6 damlada hiç görünmüyor benim biraz garip oldu 😂😂😂

Back
X