Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Günü kesinlikle 3 gün degerlendirBen bu ay iki kere yumurtlama gördüm arkadaşlar resim de var sizce hangi günleri değerlendireyim?sizde atın beraber bakalım
İki kere yumurtlama olmamış tek 10-11 yumurtlama varBen bu ay iki kere yumurtlama gördüm arkadaşlar resim de var sizce hangi günleri değerlendireyim?sizde atın beraber bakalım
Çatlamayı görmeniz gerekiyor ama yarın çatlarsa değerlendirmen gerekiyor bence10-11 değelendirdim 12 boş geçeçek sorun olur mu sizce
Eşim şehir dışına çıkıyo bir gün yok nasip diyeceğim ozamanÇatlamayı görmeniz gerekiyor ama yarın çatlarsa değerlendirmen gerekiyor bence![]()
Sperm 72 saat yaşıyor bir şey olmaz ama çatlamayı da görün tekrar test yapınEşim şehir dışına çıkıyo bir gün yok nasip diyeceğim ozaman
Tamam içim rahatladı şimdi tamam test yapacağım sabah . Acaba gece ilişki tekrardan yapsamı yarın içinSperm 72 saat yaşıyor bir şey olmaz ama çatlamayı da görün tekrar test yapın![]()
Yani olabilir aslındaTamam içim rahatladı şimdi tamam test yapacağım sabah . Acaba gece ilişki tekrardan yapsamı yarın için![]()
Tamam çok teşekkürlerYani olabilir aslındayumurtlama zamanı sık ilişki yapın diyorlar sperm problemi yoksa
Şimdi pik günün canım bugün yada yarın çatlarBugünde böyle çıktı çatlama olmadıL A L
Merhaba acaba adet bittikten sonra kaçıncı günde başladın. Bence aynı testi kullanıyorum. Adetim 5 eylülde bitti hala silik görüyorum bugün 6. Gün çok mu erkenciyim anlamadım :) :)Ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm arkadaşlar resim de var sizce hangi günleri değerlendireyim?sizde atın beraber bakalım
Benim adetden 2 gün sonra başladım ama iki çizgi çıktı direk hatta ebru ablanın çalışanı yumurtlama dedi ama ayın 10 da yine aynısı olduMerhaba acaba adet bittikten sonra kaçıncı günde başladın. Bence aynı testi kullanıyorum. Adetim 5 eylülde bitti hala silik görüyorum bugün 6. Gün çok mu erkenciyim anlamadım :) :)
Bendede şöyle oldu c çizgiside çok silik çıktı bende yazdım sayfaya testlerde sorun mu var diye ama bu defa 3 damla değilde 6 damla damlat dedi. 6 damlada hiç görünmüyor benim biraz garip olduBenim adetden 2 gün sonra başladım ama iki çizgi çıktı direk hatta ebru ablanın çalışanı yumurtlama dedi ama ayın 10 da yine aynısı oldu