Eşin test yaptırdımı canım? Rahim filminden sonra çook hamile kalan duydum inşallah ona gerek kalmaz ama kalırsada o ay tutabilir29 u bat tarihim. 1 yıldır deniyoruz hiç hamile kalamadımreglimi bekliyorum rahim filmi çekicem bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin test yaptırdımı canım? Rahim filminden sonra çook hamile kalan duydum inşallah ona gerek kalmaz ama kalırsada o ay tutabilir29 u bat tarihim. 1 yıldır deniyoruz hiç hamile kalamadımreglimi bekliyorum rahim filmi çekicem bu ay
Eşin test yaptırdımı canım? Rahim filminden sonra çook hamile kalan duydum inşallah ona gerek kalmaz ama kalırsada o ay tutabilir
İnşallah canıım olacak olan oluyor her türlü rabbim kısmer ettiyse bahaneler yok oluyor. Bende 6 aydır deniyordum 6. Ayın sonunda eşimde bende gittik doktora doktor bana herhangi bi sorın yok dedi eşimin sperm sayısı çok iyiydi fakar harekette düşüklük vardı doktor takviye vermişti o ay hamile kaldım ama demmeki nasibi yokmuş sevincimiz çok sürmeden bitti. İnşallah tüm isteyenlere içindede bana rabbim yaşatır bu duyguyuEşimde yeni test yaptırdı doktora gösteremedik daha rahim filmiyle gösteririz artık herşeyin hayirlısi ne diyeyim
Amin canım inşallahİnşallah canıım olacak olan oluyor her türlü rabbim kısmer ettiyse bahaneler yok oluyor. Bende 6 aydır deniyordum 6. Ayın sonunda eşimde bende gittik doktora doktor bana herhangi bi sorın yok dedi eşimin sperm sayısı çok iyiydi fakar harekette düşüklük vardı doktor takviye vermişti o ay hamile kaldım ama demmeki nasibi yokmuş sevincimiz çok sürmeden bitti. İnşallah tüm isteyenlere içindede bana rabbim yaşatır bu duyguyu
Bende kürtaj oldum canım 2 ay önce daha ovulasyona başlamadım bu ay deneyecegım bendede aynı mı olacak acaba bakayım biEvet öyle bi yazıda okudum, ya da doğumdan, kürtajdan, düşükten sonra geç yumurtlamada olabilirmiş ama diyorumya kürtajdan önce hiç yaşamamıştım böyle durumları şuan aşırı moralim bozuk bakalım hayırlısı
Aynen bak bakalım canım sen neden kürtaj oldun? Ve adetlerin nasıldı adetlerim düzenli şuanlık ama ya geç yumurtluyorum ben fark etmiyorum bilemiyorumBende kürtaj oldum canım 2 ay önce daha ovulasyona başlamadım bu ay deneyecegım bendede aynı mı olacak acaba bakayım bi
Adetlerim hep düzenli canım öncesinde de düzenliydi şimdi de düzenliAynen bak bakalım canım sen neden kürtaj oldun? Ve adetlerin nasıldı adetlerim düzenli şuanlık ama ya geç yumurtluyorum ben fark etmiyorum bilemiyorum
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında benimde öyle düzenli gibi ama bakalım hayırlısı olsunAdetlerim hep düzenli canım öncesinde de düzenliydi şimdi de düzenli
Yumurtlama takıbı kurtajdan beri hiç yapmadım
9 haftada kalp durdu o yüzden kurtaj oldum
Merhaba bu masajdan iki tane var hangisini yapmamız gerekiyor ayakta olan mı bide pcos için etkili mşıCanım bende geçen ay görmedim bu ay çok şükür reglim bitti 3. Gün gördüm YouTube kanalında ebru ceylan yumurtlama masajı diye gir her gün sabah öğlen akşam yap ben reglim bittiği gün başladım çok şükür yumurtlamayı gördüm
bu canımMerhaba bu masajdan iki tane var hangisini yapmamız gerekiyor ayakta olan mı bide pcos için etkili mşı