Ovuslasyon testime bakar misnz

Denizzz000

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2023
97
99
8
Merhaba bayanlar bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım ilk kez kullanıyorum aralikla test yaptim cunki hep silik çizgiydi diye en altta ki test bugün yaptım 17. Gun oluyo ne zaman pik olmuş yada olmamis mi daha beklemeli miyim ilişki için

Eklentiler

• 20240410_211623.webp
    20240410_211623.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 55
Ovulasyon testi genelde adet bitimi adetim 6.7. Günü başlayıp hergun aynı saatte yapmak önemli ilk idrar olmayacak saat 2 gibi ogleden sonra ve sivi alimini test yapmadan 2 saat once kesmek gerekliymis internetten ve gorduklerimden yola cikarak yaziyorum arada yapmadığınız günlerde pik olmuş olabilir bazen pik 2 3 gun sürer bazen tek 1 gun şuan testiniz pik deği en alttaki de bozuk cikmis

Sıvı alımına dikkat ediyorm son 2 saat sıvı almıyorm zaten teste de bilerek geç başladım bn 35 gunde 1 adet görüyorum bu yüzden 13. Gun başladım teste
Ovulasyon testi genelde adet bitimi adetim 6.7. Günü başlayıp hergun aynı saatte yapmak önemli ilk idrar olmayacak saat 2 gibi ogleden sonra ve sivi alimini test yapmadan 2 saat once kesmek gerekliymis internetten ve gorduklerimden yola cikarak yaziyorum arada yapmadığınız günlerde pik olmuş olabilir bazen pik 2 3 gun sürer bazen tek 1 gun şuan testiniz pik deği en alttaki de bozuk cikmis

Back
X