• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovuslasyon testinden anlayanlar bir bakabilir mi?

Benloren

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2011
191
107
323
İstanbul
Merhaba kızlar, ovulasyon testi yorumlama için desteklerinize ihtiyacım var. İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum, hiçbir tarihte t çizgisi c’den daha koyu olmadı. Sadece 12si akşam testi c ile eşitlenecekti neredeyse 13’ünde solmaya başladı ve 14’ünde tamamen silik bir çizgi oldu. Sanki hiç pik göremedim, bu ay yumurtlama olmadı mı demek oluyor?

Eklentiler

• 6DDBD518-D425-42D9-9C17-18E356BFE687.webp
    6DDBD518-D425-42D9-9C17-18E356BFE687.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba kızlar, ovulasyon testi yorumlama için desteklerinize ihtiyacım var. İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum, hiçbir tarihte t çizgisi c’den daha koyu olmadı. Sadece 12si akşam testi c ile eşitlenecekti neredeyse 13’ünde solmaya başladı ve 14’ünde tamamen silik bir çizgi oldu. Sanki hiç pik göremedim, bu ay yumurtlama olmadı mı demek oluyor?
Bende labaquik kullanıyorum bence 12a yazan pik günü eğer 13 yazan şuan yaptıysan bugün değerlendir yumurta çatladığı anda birleşme oluyor çünki en son ne zaman değerlendirdin ?

Olmuş mu, burda gördüklerimin testlerindeki t çizgileri hep cden daha koyu olunca ben piki yakalayamadım diye düşündüm

13a yazan test gününü değerlendirdim, birde ertesi gününü.uygulamadaki günle ovulasyon günü çok farklı çıktı. 3 aydır korunmuyoruz ama olmuyordu

13a yazan test gününü değerlendirdim, birde ertesi gününü.uygulamadaki günle ovulasyon günü çok farklı çıktı. 3 aydır korunmuyoruz ama olmuyordu
Uygulamadaki gün tahmini ama gerçek ovulasyon bu yaptığımız testler tamamdır değerlendirdiysen bundan sonra bekleyeceğiz bat nedir sizin

düzenli regli görüyorsan mevsimsel geçişe bağlı bir gecikmedir yine sen normal döngünde beklemeye devam etmelisin bence. Bu uygulamalar bazen kolaylık olsada bazende çok yanıltıcı oluyor 😅

bu markayı bu ay ben de kullanmaya başladım ama t nin c den daha koyu olmadığını söyleyenleri ben de duymuştum zaten bende bugün ikisini aynı koyulukta gördüm

Öyleymiş evet ya. iyi ki sormuşum kendi kendime yumurtlama olmuş mudur yok ya olmadı , oldu da ben mi saat farklıyla kaçırdım diye diye bin türlü düşünceye girmiştim 😅

Back
X