Bende labaquik kullanıyorum bence 12a yazan pik günü eğer 13 yazan şuan yaptıysan bugün değerlendir yumurta çatladığı anda birleşme oluyor çünki en son ne zaman değerlendirdin ?Merhaba kızlar, ovulasyon testi yorumlama için desteklerinize ihtiyacım var. İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum, hiçbir tarihte t çizgisi c’den daha koyu olmadı. Sadece 12si akşam testi c ile eşitlenecekti neredeyse 13’ünde solmaya başladı ve 14’ünde tamamen silik bir çizgi oldu. Sanki hiç pik göremedim, bu ay yumurtlama olmadı mı demek oluyor?
Labaquikte diğerleri gibi olmuyor bence 12-13 te pik görünüyor mutlaka bugünü değerlendirOlmuş mu, burda gördüklerimin testlerindeki t çizgileri hep cden daha koyu olunca ben piki yakalayamadım diye düşündüm
Uygulamadaki gün tahmini ama gerçek ovulasyon bu yaptığımız testler tamamdır değerlendirdiysen bundan sonra bekleyeceğiz bat nedir sizin13a yazan test gününü değerlendirdim, birde ertesi gününü.uygulamadaki günle ovulasyon günü çok farklı çıktı. 3 aydır korunmuyoruz ama olmuyordu
Normalde benimde öyle 27-28 bat ama geçen ay 4 gün geciktim uygulama onu 30 ekim olarak yaptı ben anlamadım hangi günüm batEvet öyleymiş gerçekten deneyince farkettim. Bat 27-28 ekim sizin bat kaç?
insan ister istemez kaygılanıyor evetÖyleymiş evet ya. iyi ki sormuşum kendi kendime yumurtlama olmuş mudur yok ya olmadı , oldu da ben mi saat farklıyla kaçırdım diye diye bin türlü düşünceye girmiştim
merhaba son durumunuz ne oldu acabaÖyleymiş evet ya. iyi ki sormuşum kendi kendime yumurtlama olmuş mudur yok ya olmadı , oldu da ben mi saat farklıyla kaçırdım diye diye bin türlü düşünceye girmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?