Gebeliğe Hazırlık Ovuslasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar bugun ovulasyondan 2.gunum dune gore baya belirgin sanirim yaklasiyorum dimi yumurtkamaya tahmini kac gunde pik gorurum clifa kullandim bu ay ilk defa onun etkiside olurmu sizce yardimci olurmu bana

Eklentiler

• IMG-20210121-WA0031.webp
    IMG-20210121-WA0031.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar bugun ovulasyondan 2.gunum dune gore baya belirgin sanirim yaklasiyorum dimi yumurtkamaya tahmini kac gunde pik gorurum clifa kullandim bu ay ilk defa onun etkiside olurmu sizce yardimci olurmu bana
Dediğiniz şeyi bilmiyorum ama 1-2 güne pik olur

Gece 12 civarı sıvı kesip testi tekrar yap gece bile pik olabilir eli kulağında

Gece 12 civarı sıvı kesip testi tekrar yap gece bile pik olabilir eli kulağında
Dedgini yaptim ama siliklesir givi sanki sence catladimi bu kadsr hizki olmasini beklemiyodum daha pik gordugumden emin degilim

Eklentiler

• IMG-20210122-WA0002.webp
    IMG-20210122-WA0002.webp
    6 KB · Görüntüleme: 33
Dedgini yaptim ama siliklesir givi sanki sence catladimi bu kadsr hizki olmasini beklemiyodum daha pik gordugumden emin degilim
Belki gün içerisinde fazla sıvı almışsındır bu saate kadar o yüzden seyrelmiş olabilir kaçırmış olamazsın yarın yine 12-4 arası sıvı kuralına uyarak tekrar yap testi 🌺

Belki gün içerisinde fazla sıvı almışsındır bu saate kadar o yüzden seyrelmiş olabilir kaçırmış olamazsın yarın yine 12-4 arası sıvı kuralına uyarak tekrar yap testi 🌺
Yok 2 saat oncesinde cay ictim ve yapmadan 1 saat oncede 2dilim kivi yedim okdr sabah dedgn gbi tekrr deniycem bakalm

Sizce durum ne

Eklentiler

• 20210124_142630_mfnr.webp
    20210124_142630_mfnr.webp
    18 KB · Görüntüleme: 27
Back
X