- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz melek
nice yıllar kuzularımıza cnm bnm.meünümüz aynıymış tek değişik yanı pastamzıın şekli ile mekan..ben ev taşıdığım için evimde kutlayamadım.bu arada bizde melek kanatları takmıştık kızıma teyzesi pembiş pembişş kanatlar beyaz gelinlik tam ısırmalık olmuştu..dünün en güzel süprizi emeklemeyen sürünmeyen kızım dün yardımsız ilk adımını attı yaşını karşılamak diye buna denir sanırım canım..
öykücük çok şirin olmuş,minik mucizelerimiz bizim.benim için öp bal yanaklarından...
teyzesi amin inşş.ada kuzum prematüre temmuz doğumlu ama 7 aylık doğdu normalde düzeltilmiş olarak 10 aylık..böyle oluncada ben bazı şeyleri yapmadı diye üzülmuyorum varsın saglıklı olsun da geriden gelsin 2 ay ne önemi var..o 26 gün küvezde yattığında neler çektim tam 12 gün dokunamadım cam arkasında sabaladığım olurdu da vicdana gelip bi dokundurtmazlardışimdi onunla kaliteli zaman geçirmek için elimden geleni yapıyorum,kasmıyorum döksün kırsın umrumda değil gülsün eğlensin bazı şeyleri de geç yapıversin teyzesii:)
canım bu arada aşılarını yaptırdınız mı öykücüğün?su çiçeği salgını var dediler bana yarın gidip yaptırcam ben de kuzunu ve seni öpüyorum cnm iyi geceler..