öykü 1 yaşında

oy masallah masallah , cok tatli bebisin ...Allah hayirli uzun omurler versin, sana esine bagislasin.
cok cok cok sirin oykucuk..

sağol cnm inş...ateş yaptımı canım aşılar?biz diş çıkarıyoruz bugün tüm gün ateşliydik ve isalimizde vardı acaba bi kaç gün ertelesemmi dıyorumç..
şüküt iyi geçti ateşi olmadı canım
doğum günü kutlu olsun öykücüğümüzünn nice seneleree bugünde benim oğlumun doğum günü
sağol güzelim
senin paşanın da doğum günü kutlu olsun nice yıllara canım
maaşallah öykücüğe,beyaz melek olmuş:nazar::nazar::nazar:
nice sağlıklı,mutlu yıllar dilerim
sağol ablacım çok teşekkürler
İki güzel melek...
çok ama çok tatlısınIZ güzünüzdeki gülücükler hiç bir zaman solmasın
doğum günün kutlu olsun öykücük sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara
amin cnm sağol inşallah
anneyemi bakayım kızınamı şaşırdım...
İkinizde çok tatlısınız, Allah sağlıklı, huzurlu uzun ömürler versin sizlere...
sağol canım teşekkürler
ama amaa amaaaa çok tatlı maşşalllaaah yaaa ikinizde harika görünüyorsunuzz ne cabuk büyüyüp 1 yasına girdiler kızımda 1 hafta sonra tam 1 yasında olucak Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin meleklere hiç ayırmasın bizlerdena.s.
darısı başınıza
çok teşekkürler zamna hızla akıp geçiyor maşallah
maşallah öykü ye:) demek 1 yaşına girdi öykü...allah nice uzun uzun ömürler versin canım...ikinizde çok şıksınız...
sağol canım teşekkür ederim
öyküye masallar diyarı ailesinin yanında bir ömür boyu sağlık mutluluk huzur diliyorummmm....
takiperileri_IMG_1037_.JPG

buda sanal hediyem olsun kızımıza :)
canım benim
çok çok teşekkür ederimm
melekcim ikinizde dünya tatlısı olmuşsunuz..masum kızım benim tam bir melek olmuş..sağlıklı uzun ömürlere inşallah.allahım sizi nazarlardan korusun..
sağol güzelim çok teşekkürler
darısı başınıza bizde bekliyoruz ırmakçığın fotolarını
nicenice mutlu senelere :emir_bebek:
sağol canımmm teşekkürler
maşallah maşallahh maşallahhhhhhhh
teşekkür ederim
oy masallah masallah , cok tatli bebisin ...Allah hayirli uzun omurler versin, sana esine bagislasin.
cok cok cok sirin oykucuk..
teşekkürler amin inşallah
maşallah öyküme ve güzel annesine sağlıklı mutlu huzrlu uzn yıllara tekrardan iyiki doğdn öykü

sağol derincim çok teşekkür ederim

Back
X