Öyle ağırım ki kendime...

Pink_Women

Hoppalaaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
3.973
3.452
83
36
Bugünlerde öyle ağırım ki kendime...Hiç bir nedeni yok ama mutsuzum. Sabah işe gelirken öyle zor kalkıyorum, o kadar söylene söylene geliyorum ki.Hiç birşeyden tad almıyorum. Daralıyorum, boğuluyorum. Eşimle aram iyi ailemle iyi maddi durumum iyi ama eksik olan birşeyler var galiba. Bakmıyorum da artık kendime, bıraktım herşeyi üzerimde ölü toprağı var sanki... Ölmüşümde yaşıyor gibiyim çok tuhaf galiba depresyondayım... Paylaşmak istedim sizinle. Allah sıkıntıları olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun...

Bugünlerde öyle ağırım ki kendime...Hiç bir nedeni yok ama mutsuzum. Sabah işe gelirken öyle zor kalkıyorum, o kadar söylene söylene geliyorum ki.Hiç birşeyden tad almıyorum. Daralıyorum, boğuluyorum. Eşimle aram iyi ailemle iyi maddi durumum iyi ama eksik olan birşeyler var galiba. Bakmıyorum da artık kendime, bıraktım herşeyi üzerimde ölü toprağı var sanki... Ölmüşümde yaşıyor gibiyim çok tuhaf galiba depresyondayım... Paylaşmak istedim sizinle. Allah sıkıntıları olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun...
Hiç bir nedeni yoksa ya derinlerde bir şey vardır ya da yorgunsundur. biraz mevsimsel geçişten kaynaklı olabilir.
Aslında ne sıcak ne soğuk olan havalar başlıyor. Yağmurlar yağacak, yürüyüş yapmak sakin yerlerde seni biraz dinlendirir bence.
Bu tür durumlarda ben manevi olarak doyurmaya çalışıyorum kendimi. dini olarak yani.. Ama tabi herkesin bakış açısı daha farklı olabilir.

Buna dertsizlik sendromu deniyor olsa gerek :)
Allah dermansız dert vermesin arkadaşım. Yüreğini karartma.
Elindekilere şükret. kendine bir hobi edin mesela, yapmadığın şeyleri yap.
işe yarar düşüncesindeyim.

Maneviyat eksikliği olma ihtimali yüksek, kendimden biliyorum.
Dahada ilerlemeden bir uzmandan yardım alırsanız da faydalı olabilir.
Allah yardımcınız olsun.

Kendini bir resetlemen lazım arkadaşım monotonluk yormuş seni. Bol boooool şımart kendini derim. Git bir kuaföre sıfır kilometre çık oradan. Yap alışveriş giy topukluları salına salına bir yürü.

bende öyleyim inanın..ama monotonluktn sanırım yani uzun süredir yapmadığım bir şeyi yaapınca o kadar iyi geliyor ki anlatamam tavsiye ediyorum size de atıyorum mesela sinemaya çok sık gitmiyorsunuzdur ayda 1, 2 ayda bir neyse böyle size uygun bi filme plansız pat die gidin o anki ruh haliniz dağılır çok iyi gelir..biz evleneli 1.5 yıl oldu hiç düğün nişan vs hiç beraber gitmedik ki düğünlerden hiç hoşlanmam bangır bangır kafam şişer..ama adanaya eşimin şefi nin düğününe gittik otelde yemekli güzel bi düğündü ve ben o adanaya giden 1.5 saatlik yoldan o kadar haz aldım ki artık ne kadr bunaldıysam o bangır bangır düğün bana bi huzur verdi ki sormayın :))) evden işe işten eve sürekli aynı şey akşam eve gelip eşimi görüyorum ama o yolda düğünde yanımda olduuğu için ortak bir şeyler yaptığımız için çok mutluydum yani değişik şeyler yapın tavsiyem en kötüsü bile iyi gelebiliyor:))

benim bugün başlık açmaya yeltenip yeltenip geri adım attığım durum. tamda ruh halim böyle.
gel gör ki sizin kadar şanslı değilim hersey ters gidiyor gibi. bu ölü toprağını atarsanız yöntemi bende bilmek isterim :KK61::KK61:

hmm evet oda olabilir aslında hiç aklıma gelmemişti

multivitamin ve omega-3 de kullanabilirsiniz.
yılın bazı dönemlerinde kendimi çok yorgun hissederim, bir multivitamin kutusu birkaç ay gidiyor zaten, genelde toparlamama yardımcı olur.

Arkadaşların dediği gibi maneviyat eksikliği de olabilir elbette, çağımızın sorunlarından bir tanesi

Hiç bir nedeni yoksa ya derinlerde bir şey vardır ya da yorgunsundur. biraz mevsimsel geçişten kaynaklı olabilir.
Aslında ne sıcak ne soğuk olan havalar başlıyor. Yağmurlar yağacak, yürüyüş yapmak sakin yerlerde seni biraz dinlendirir bence.
Bu tür durumlarda ben manevi olarak doyurmaya çalışıyorum kendimi. dini olarak yani.. Ama tabi herkesin bakış açısı daha farklı olabilir.
Ya bende maneviyata yöneliyorum ama bi türlü oturtamıyorum namazlarımı...
Resmen içime döndüm, kimseyle konuşmak istemiyorum.
İş yerinde bile kilitliyorum kapımı arkadan kimse gelmesin diye,
Nasıl biri oldum ben yaaa :(

Tatile ne zaman çıktın. ..yada hayatının rutinliginden ne zaman çıktın. .tedbili mekanda ferahlık vardır
Tatile 6 ay felan oldu çıkalı
Çok severek isteyerek kafa patlatarak sahip olduğum işimden bile nefret eder oldum...

değişim zamanı bence,eğer fiziksel bir eksiklık yok ıse tıbben yanı,demir,yada b vitamını gıbı,eksıklık yok ise,maneviyat,görecli bir konu,

Back
X