Öyle ağırım ki kendime...

yaa bunları yapan birisiyim aslında
ama bugünlerde bir öfkem, nefretim var herkese...
selam bile vermek istemiyorum
Herşeyi unutuyorum
ailemin yarım saatte gidecekleri yer için 3 saat sonra arıyorum vardınız mı diye çünkü yolda olduklarını unutuyorum...
canım o zaman bir doktora git istersen.Yani vitamin eksikliği olabilir..

napacağız kiii pekiii
normalde sigara kullanmam
bir oturuşta paket bitirecek durumdayım
o derece vahimim:KK14:

Aslına bakarsan öyle pekde yapacak birşey yok gibi sessizce geçmesini bekliyorum ben. mutsuzum sadece onu biliyorum. değil değişik bir aktivite yataktan çıkmak bile istemiyorum ben senin yerinede içerim sigara sen içme

Aslına bakarsan öyle pekde yapacak birşey yok gibi sessizce geçmesini bekliyorum ben. mutsuzum sadece onu biliyorum. değil değişik bir aktivite yataktan çıkmak bile istemiyorum ben senin yerinede içerim sigara sen içme
Arada bir tütüyorum ama kullanmam sigara
sende içme
gerçi böyle ruh halinde iyi gider ama
oda düzeltmez kiii
Napsak ki aceppp

Bugünlerde öyle ağırım ki kendime...Hiç bir nedeni yok ama mutsuzum. Sabah işe gelirken öyle zor kalkıyorum, o kadar söylene söylene geliyorum ki.Hiç birşeyden tad almıyorum. Daralıyorum, boğuluyorum. Eşimle aram iyi ailemle iyi maddi durumum iyi ama eksik olan birşeyler var galiba. Bakmıyorum da artık kendime, bıraktım herşeyi üzerimde ölü toprağı var sanki... Ölmüşümde yaşıyor gibiyim çok tuhaf galiba depresyondayım... Paylaşmak istedim sizinle. Allah sıkıntıları olan tüm insanların yar ve yardımcısı olsun...

Namaz seni çağırıyor...

Back
X