Oyle bi derdim var ki... :(

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Arkadaslar burayaicimi dokmek istedim o kadar yanlizim ki...
Agustostâ iki senelik evli olacagim gecen sene bu zamanlar oyle bir hastaliga yaklandim ki Allah dusmanimin basinavermesin. :KK61:
Panik atak diye basladi anksiyeeylw devam etti hap icince iyisin ama hapi birakinca dunya basina yikiliyor her sey bitti gecti dedigin an tekrar basliyor :KK61:
Hapi birakali dort gun oldu ama hissediyorum azar azar geliyor yine dusunmeyeyim diyorum olmuyor yine donup dolasip basa geliyorum :KK61:
Arkadaslarimin cocuklariyla fotograflarini gordukce icimde firtinalr kopuyor Allahim diyorum ne olur elim kolum bagli ama sen kadirsin ne olur banada hayirlisiyla nasip et diyorum :KK61: :KK61: :KK61:
Esimin arkadslarinin cocuklarini sevisi bakisi o kadar cok kalbimi acitiyor ki :KK61: onun o uzgun bakislari beni daha da yaraliyor...
Ne olur bu sefer bitmis olsun Allahim lutfen basa donmek istemiyorum bu hastaliktan kurtulmus olayim lutfen :KK61:

İlacı Dr kontrolünde mi bıraktınız?
Yok eğer öyle değilse hemen geri başlayın zira panik atak kafanıza göre iş çevirebileceğiniz bir oyun arkadaşı değil.... Lütfen Dr söylemeden ilacınızla ilgili herhangi bir değişiklik yapmayın...

Ben senin yaşadiğin şeyleri yaşamiş biri olarak yazıyorum,hepsi geçecek.
Anksiyete bozukluğunun bir nedenide düzgün nefes alamamaktan geliyor. Diyaframdan nefes al ağzından ver. Yani burnundan al karnını şişirip ağzından ver nefesini. İlaçlarını kullan,psikoterapi imkanın varsa al.
Ağir bir panik atak hastası iken,hamile olduğumu öğrendim :) ve inan hemen geçti. Mutlu oldukça geçiyor bu illet,mutsız oluncada çıkıyor,tansiyon gibi düşün. Çok geçmiş olsun

Hapları aniden bırakamazsın, her şeyin bi usulü var azaltarak bırakırsın ilaç bırakacaksan da.
Doktor mu bıraktırdı bebek düşünüyoruz dedin de? Hiç sanmıyorum ya 1 senede kendin bırakmışsındır.

İlacı Dr kontrolünde mi bıraktınız?
Yok eğer öyle değilse hemen geri başlayın zira panik atak kafanıza göre iş çevirebileceğiniz bir oyun arkadaşı değil.... Lütfen Dr söylemeden ilacınızla ilgili herhangi bir değişiklik yapmayın...
İlacimi kademeli olarak biraktim iki ay surdu doktor kontrolunde

İlav
Ilaci neden biraktiniz?
Allah yardimciniz olsun, hayirli evlatlar nasip etsin insallah. Umudu kesmeyin; var olan her seyinize sukredip, O'na siginmaya devam edin.[/QU
İlaci bir senedir kullaniyorum zaten kademeli keselim dedi doktor iki aydir birakmak icin kademeli dusuruyoruz bi gun icip bi gun icmedigim an nukseder gibi oldu bu iki aydan sonra tekrar bir ay kullandim doktor ani keselim dedi ani kestik surekli aglamak iatiyorum

Keske hapa baslamayip kendin yenebilseydin. Ben kendim yendim cok sukur. Ilaca basladigin an ilacsiz hicbir sey yapamiyor hale geliyorsun maalesef. Ve bu cok kotu bir sey..

Arkadaslar ilaci doktor kontrolunde biraktim kendi basima degil yani

aynı dertten muzdariptim. o dönem çalışmıyorudum tekrar çalışmaya başladıktan sonra düzeldim. tamamen geçti denemez ama oldukça iyiyim.

Keske hapa baslamayip kendin yenebilseydin. Ben kendim yendim cok sukur. Ilaca basladigin an ilacsiz hicbir sey yapamiyor hale geliyorsun maalesef. Ve bu cok kotu bir sey..
Canim ben iki ay direndim hap kullanmamak icin ama nitekim ilerlettim ve agir bi ilacla basladim tedaviye

aynı dertten muzdariptim. o dönem çalışmıyorudum tekrar çalışmaya başladıktan sonra düzeldim. tamamen geçti denemez ama oldukça iyiyim.
Doktorlar calis diyor ama ben calistikca kotu oluyorum ogretmenim cocuklara sinir oluyorum hemen bu da hastaligimi olumsuz etkiliyor

Allah sifalar versin canim.
guclu olub ,pes etmemek lazim o zaman bas edemeyeceyimiz hic bir sey yok.
hayirli evlatlar versin RAbim

Bukadar karamsar olma lutfen
benim kuzenimde cok uzun zamandir ilac kullaniyordu(rahatsizligi panik atak galiba ama ilacsiz evden disari cikamiyordu,baska rahatsizligida var galiba)
Neyse gecen sene hamile kaldi evet ilk bir kac biraz zor gecti ama 4.aydan sonra dr.kontrolunde ilaclarina basladi sonra hersey duzeldi normal dogum ile prensesi dunyaya geldi.yani olmaz diye bisey yok biraz sabirli ol dr.unla konus, bir yol izleyip dr.kontrolunde hamileligini gecirebilirsin emin ol yapabilirsin

Ve cabuk sinirlenmemde bu hastaliktan dolayi diyorum ben ama bilmiyorum ya halim ne olacak Allahim demekten kendimi alamiyorum :KK61:

benim kuzenimde cok uzun zamandir ilac kullaniyordu(rahatsizligi panik atak galiba ama ilacsiz evden disari cikamiyordu,baska rahatsizligida var galiba)
Neyse gecen sene hamile kaldi evet ilk bir kac biraz zor gecti ama 4.aydan sonra dr.kontrolunde ilaclarina basladi sonra hersey duzeldi normal dogum ile prensesi dunyaya geldi.yani olmaz diye bisey yok biraz sabirli ol dr.unla konus, bir yol izleyip dr.kontrolunde hamileligini gecirebilirsin emin ol yapabilirsin
Canim hicbir doktor ilacla hamile kalmayi uygun gormuyor esimde taraftar degil ben de.sonucta o bi insan vebalini almayiz yarin sakat dogarsa acaba ilac yuzunden mi oldu diye dusunup dururuz bu da bizi cok uzer...

Canim hicbir doktor ilacla hamile kalmayi uygun gormuyor esimde taraftar degil ben de.sonucta o bi insan vebalini almayiz yarin sakat dogarsa acaba ilac yuzunden mi oldu diye dusunup dururuz bu da bizi cok uzer...

İlacı aralıksız 2 yıl kullandın mi bende OKB yim sonra tekrarlama olasılığı yüzde bir

Canim ben iki ay direndim hap kullanmamak icin ama nitekim ilerlettim ve agir bi ilacla basladim tedaviye
Ve cabuk sinirlenmemde bu hastaliktan dolayi diyorum ben ama bilmiyorum ya halim ne olacak Allahim demekten kendimi alamiyorum :KK61:

İstediğin kadar ilaç kullan, öyle bir cesaret ve güven olmalı ki içinde, öyle bir irade olmalı ki inançla pekişen...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hamileliğin de öyle şiddetli bir hamilelik geçirdim ki sonrasında ansiyete gelişti tabi.Bana ekt versinler diye yalvariyordum doktorlara şimdi ise OKB yim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X