Öyle bir soru sordu ki... Gelini sokak ortasında bırakıp gitti!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Sokak Ortasında Terk Edilen Bir Gelinin Keder Dolu Anlarından 7 Üzücü Kare
Bazı şeyleri bilmek ve öğrenmek için çabalamamak daha iyi. Çünkü, cehalet gerçekten de kimi zaman mutluluk anlamına gelebiliyor.(kaynak:haberself.com)
  1. Çinli Bir Çift Evlenmeye Karar Verdiler ve Düğün Fotoğrafları İçin Dış Çekim Yapmayı Kararlaştırdılar

87047_m.jpg

2. 3. Müstakbel Eşinin Yaşlanınca Bile Kendisini Sevip Sevmeyeceğini Merak Ediyordu
    87048_m.jpg

3. 4. Bu Yüzden Kendisini Makyajla 70 Yaşında Gibi Gösterip Foto Çekimlerine de O Halde Gitti
    87049_m.jpg

4. 5. Ancak, Bu Durum Damat Beyin Çok Hoşuna Gitmedi. Çift Uzun Süre Sokak Ortasında Tartıştı
    87050_m.jpg

5. 6. Sevgilisinin Yaşlı Halinden Hoşlanmayan Damat Genç Kadını Sokak Ortasında Terk Etti ve Gitti
    87051_m.jpg

6. 7. Evlilik Hayalleri Suya Düşen Genç Kadın İse Oturduğu Kaldırımda Uzun Süre Ağladı
    87052_m.jpg

tövbe tövbeee
millet de kendisine macera yaratıyor ahahahaa
ama yazık cidden kadına üzücü yani çirkin oldun diye gitmişse dee ben erkek olsam ben de giderdim niye? bu kadar saçma bişeye ne gerek var diye tartışırdım kesin ondan :KK70:

Sorusunun cevabını almış oldu:KK53:

Bu biraz reality showa benziyo kameraman, arkada bu gün ne giyseminki gibi bir minibüs falan:KK49:

Bence cocuk kizin yaptigi hareketin sacmaligina sinirlenmis. Yoksa bir kadinin gercekten bir gecede 40 yas birden yaslandigina inanacak kadar salak olamaz kimse. Haberde olay dikkat ceksin diye dramatize edilmis. Cocuk kizin yaptigi hareketin abesligine tepki gostermis, tartismaya baslamislar, eski anlasmazliklari gun yuzune cikmis -hep oyle olur- . Kavga siddetlenmis. Cocuk sinirlenip gitmis. :)

Ha cocuk cok ayip etmis kiza yine de. Kiz tamam sacmalamis, ama kimse o halde birakilmayi hak etmez. Cok travmatik.

Bir gelin o gun gelinligiyle prenses gibi olmak ister, dugunun en guzel kizi olmak ister, damat da sevdigi kizi gelinlikler icinde en guzel haliyle koluna takmak ister.. Bu ne simdi? Damat kizi sandigi gibi normal olmadigi ve psikolojik vaka olmasindan korktugu icin birakip gitmistir herhal...:KK53:

Adamlar kadını yaşlanmadan terk ediyor güvensizlik varsa zaten hemen biter

Bu öylesine dikkat çekmek için iki genç arasında ayarlanmış bir mizansen değilse, ben o terk edip giden gencin beynine geçirirdim ayakkabıyı:KK4:
Kız espri olsun, farklı birşeyler olsun ilerde anımsayıp güleriz diye düşünmüş olabilir, bunu saçma bulup gittiyse zaten daha geri dönmesin bir zahmet, bunu bile kaldıramayacak kadar odunsa yontmak için uğraşmaya değmez:KK59:

Öyle bir fotoğraf çekimi olacak, adam haber bile vermeden bütün çekimi mahvedecek şekilde gelecek. Çantayı geçiririm kafasına valla. Eğer hoşuma gidecek bir şey değilse muhtemelen ben de o sinirle bırakıp giderdim.

hahahahaha macera aramış kadın zaten fotokopi gibi hepsi uğraşcağına 70 yaşındaki birine gelinlik giydirseydi daha orjinal olurdu :)) :KK9::KK9:

işi mi yokmuş gelinin iyi uğraşmış valla... yok yaşlılık makyajı vs. bizde olsa aman güzel olsun harika olsun günlerce nasıl yapsak diye araştırırız...

Yok yani hadi o şekilde evlendiler resimleri çekildi eee ilerde o resimlere bakıp bakıp ne diyeceklerdi çok merak ettim..
O resimlere bakarken kadın bin kez pişman olurdu bence yaptığına
:)

ne gerek vardı böyle bişey yaptın gelin hanım,ve sen damat olan kişi kızı niye terkettin
git yüzünü yıka makyajını sil,makyajını yenile deseydin ne olurdu
insan bu yüzden ayrılırmı,yaşlanınca beni severmisin lafıda çok komik
sen yaşlanınca adamda genç kalacak değil.

Back
X