nolurrr bana yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum
erkek arkadaşımla ayrıldık sorun neydi ne değildi bilmiyorum ben daha önceleri de ayrılma yoluna gitmiştim ama engel oldu veya tekrar kazandı beni birşey oldu düzeldik uzun bir de ayrılığımız olmuştu çok zor zamanlardı tekrar yaşamak istemiyordum o günler ama yaşadım
( aynı şehirde yaşıyorduk işi gereği başka şehire gitti çok geçmeden de ayrıldım uzaklık çok üzdü beni ne yapacağımı bilemedim evlenecektik ufak tefek hazırlıklarımız olmuştu da yaza evlenirdik büyük ihtimalle ama dayanamadım işte nasıl bir psikolojiydi bu bilmiyorum ufak bir anlaşmazlık yüzünden anlaşamıyoruz dedim ve ayrıldım ama onunda olmuştum ona aittim artık. ayrıldıktan bir süre sonra adım attım ama beni her seferinde kabul eden kişi bu sefer sıcak bakmadı çünkü bir daha ayrılık olmayacağına dair söz vermiştim. Adımlarıma karşılık vermişti aslında da ama sonra eleştirmeye başladı beni suçladı üzerime geldi birşeyler yapmam gerektiğini söyledi yapamadım edemedim hemde hiçbirşey güvenini kazanamadım ve bende olmayacak tamam istemiyorsun dedim ve bitti bir daha görüşmedik ne yapacam ben yaa düşünüyorum da bana sinirlenince kızması bağırması hariç birşey yapmamıştı ailesi dahil herkese de söyledi ayrıldığımızı kaç aydır bunalımdayım
(((