• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle düşünüyorum

meyraoz66

Kuyunun dibinde çalar eski bir şarkı
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
856
1.275
28
Böyle bir konu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm. Düşüncelerim biraz saçma gelebilir çünkü. Ama belki tavsiyeleriniz olur.

Uzun zamandır içimde bir his var. Aylarda geçse günlerde geçse bu histen kurtulamıyorum. 19 yaşımdan beri bu hisle yaşıyorum. 26 yaşında ölceğimi düşünüyorum. İçimde bu his hiç geçmedi. 25 yaşındayım. Sebebi gördüğüm rüyalar. Kendi mezarım, kendi ölümümü görmek. Ölüm tarihimi görmek :( sadece bi kere değil hep. Bu yüzden psikiyatriste bile gitmiştim. İlaç yazdı sorduğu sorulardan sonra. Ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım dicem ama saçma mı olacak bilemedim

Böyle bir konu açsam mı açmasam mı diye çok düşündüm. Düşüncelerim biraz saçma gelebilir çünkü. Ama belki tavsiyeleriniz olur.

Uzun zamandır içimde bir his var. Aylarda geçse günlerde geçse bu histen kurtulamıyorum. 19 yaşımdan beri bu hisle yaşıyorum. 26 yaşında ölceğimi düşünüyorum. İçimde bu his hiç geçmedi. 25 yaşındayım. Sebebi gördüğüm rüyalar. Kendi mezarım, kendi ölümümü görmek. Ölüm tarihimi görmek :KK43: sadece bi kere değil hep. Bu yüzden psikiyatriste bile gitmiştim. İlaç yazdı sorduğu sorulardan sonra. Ama aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım dicem ama saçma mı olacak bilemedim
Bilinçaltındır muhtemelen
Geleceği görmek hissetmek hiç kimseye bahşedilmedi
O yüzden kalbini ferah tut
Belirli bir döneme kadar şundan iki üç yıl öncesine kadar
Babamın öğretmenlik yaptığı belki 11 hanesi olan bir köyü yıllarca rüyalarımda gördüm
Hep o mezarlığı
Ama hiç bir şey olmadı bunlar bilinçaltımız
Şimdiyse gördüğüm rüya hafta bir görüyorum bunu
Karanlık odadayım ışığı açıyorum hep bozuk oluyor lamba,ya patlıyor ya elektrik olmuyor
Kan ter içinde uyanıyorum anlamını bilemiyorum bir türlü
Vardır elbet bir sıkıntım geriye attığım bir anım falandır mutlaka

Bilinçaltındır muhtemelen
Geleceği görmek hissetmek hiç kimseye bahşedilmedi
O yüzden kalbini ferah tut
Belirli bir döneme kadar şundan iki üç yıl öncesine kadar
Babamın öğretmenlik yaptığı belki 11 hanesi olan bir köyü yıllarca rüyalarımda gördüm
Hep o mezarlığı
Ama hiç bir şey olmadı bunlar bilinçaltımız
Şimdiyse gördüğüm rüya hafta bir görüyorum bunu
Karanlık odadayım ışığı açıyorum hep bozuk oluyor lamba,ya patlıyor ya elektrik olmuyor
Kan ter içinde uyanıyorum anlamını bilemiyorum bir türlü
Vardır elbet bir sıkıntım geriye attığım bir anım falandır mutlaka
Evet bilinçaltı çok etkiliyor rüyalar. Ama o psikoloji bende kaldı. Bunu bilmemin zaten imkansız olacağını bilsem de insan yinede bir düşünüyor neyin nesi diye

27 yaşına bastığında ah be kuruntularla seneleri kendime zehir ettim diyeceksin. Bir kere gördüğün rüya bilinç altına işlemiş etkilenmişsin devamı gelmiş .
Hayatı rüyalara göre yorsaydık şuan bende hayatta değildim canım.
Bir söz var çok hoşuma gitmişti duyduğumda.
İnsanı ölümden eceli korurmuş.
O yüzden korkunun böyle huzursuzluğun sana da çevrene de zararı büyük olur.
Silkelen bi kendine gel olumlu düşünmeye çalış pozitif ol.
Çok takılma bu konuya sana tavsiyem.

Ben de görüyorum arada ..öyle olmuyor o işler .. bak hala yaşıyorum ..en çok sevdiklerim gitti ,ben burdayım ..

Kafanı temizle ..ilaçların iyi gelmiyorsa doktorunla paylaş durumu ..terapi de al muhakkak ..

27 yaşına bastığında ah be kuruntularla seneleri kendime zehir ettim diyeceksin. Bir kere gördüğün rüya bilinç altına işlemiş etkilenmişsin devamı gelmiş .
Hayatı rüyalara göre yorsaydık şuan bende hayatta değildim canım.
Bir söz var çok hoşuma gitmişti duyduğumda.
İnsanı ölümden eceli korurmuş.
O yüzden korkunun böyle huzursuzluğun sana da çevrene de zararı büyük olur.
Silkelen bi kendine gel olumlu düşünmeye çalış pozitif ol.
Çok takılma bu konuya sana tavsiyem.
Çok güzel söyledin. Psikoloğum olur musun:) böyle sözler bile beni kendime getirebilir. Rüyamdan kimseye bahsetmedim hiç. Psikiyatri hariç. Oda anca soru sordu bişe demedi. Psikoloğada gitmeyi düşünmedim bi daha. Çevreme anlatsaydım belki de bu kadar bunda yoğunlaşmazmışım. Bir erkek arkadaşım biliyor

Ben de görüyorum arada ..öyle olmuyor o işler .. bak hala yaşıyorum ..en çok sevdiklerim gitti ,ben burdayım ..

Kafanı temizle ..ilaçların iyi gelmiyorsa doktorunla paylaş durumu ..terapi de al muhakkak ..
İlacı taa 19 yaşlarımda içtim 1 ay sonra bıraktım zaten . 21 yaşlarımda rüyalar bitti ama psikolojisi kaldı üzerimde işte

En kötü ihtimal 1 yıl sonra kendine 6 senedir boşuna eziyet ettiğine kızacaksın
Düşünmemeye çalış rüyalara anlam yükleme
Gördüğüm rüyalar genelde çıkar da o yüzden hep anlam yüklemişimdir rüyalarıma . Onunda etkisinden böyle düşündüm. Ama haklısın kendime zehir ettim

Tamamen sizin kuruntunuz. Zaten ölüm tarihimizi değiştiremeyeceğimizi biliyorsunuz, ne zaman yazılmışsa o zaman... Kimse de öleceği tarihi bilemez. İçinizi ferah tutun, hayatınızı yaşamaya bakın. Boş kuruntularla zamanınızı heba etmeyin

Çok güzel söyledin. Psikoloğum olur musun:) böyle sözler bile beni kendime getirebilir. Rüyamdan kimseye bahsetmedim hiç. Psikiyatri hariç. Oda anca soru sordu bişe demedi. Psikoloğada gitmeyi düşünmedim bi daha. Çevreme anlatsaydım belki de bu kadar bunda yoğunlaşmazmışım. Bir erkek arkadaşım biliyor

Çok teşekkür ederim iyi geldiyse sözlerim ne mutlu bana :) psikoloğa gitmen aslında daha mantıklı ilaç değil de terapi çok iyi gelir sana :) işte içine atmaktan daha çok içini yiyip kemirmiş bu düşünce. İşinde iyi bi psikolog bulup terapiye başlarsan çok faydası olur çok rahatlatır seni bi düşün derim :) çünkü kendi başına yenebilmen zor gibi görünüyor ki seneler olmuş geçmemiş. Geçer canım merak etme sadece 27 ye basıp tamam tehlikeyi atlattık demeyi bekleme yıpratır o süreç seni . Ben bunu terapi yardımıyla en kısa sürede atlatacağından eminim. :)

Çok teşekkür ederim iyi geldiyse sözlerim ne mutlu bana :) psikoloğa gitmen aslında daha mantıklı ilaç değil de terapi çok iyi gelir sana :) işte içine atmaktan daha çok içini yiyip kemirmiş bu düşünce. İşinde iyi bi psikolog bulup terapiye başlarsan çok faydası olur çok rahatlatır seni bi düşün derim :) çünkü kendi başına yenebilmen zor gibi görünüyor ki seneler olmuş geçmemiş. Geçer canım merak etme sadece 27 ye basıp tamam tehlikeyi atlattık demeyi bekleme yıpratır o süreç seni . Ben bunu terapi yardımıyla en kısa sürede atlatacağından eminim. :)
Zaten şu aralar daha çok takar olmuştum 26 yaklaştı ya:-) çok teşekkür ederim . Gitmek iyi gelecek sanırım. Zaten psikoloğa düşüncesü sağlıklı insanlar bile gitmeli iyi oluyor. Psikologlarda bi yöntem varmış. Hipnozla beyninden o sizi rahatsız eden düşünceyi siliyorlarmış . O gerçekse eğer iyi bir psikologla bunu aşabilirim

Zaten şu aralar daha çok takar olmuştum 26 yaklaştı ya:-) çok teşekkür ederim . Gitmek iyi gelecek sanırım. Zaten psikoloğa düşüncesü sağlıklı insanlar bile gitmeli iyi oluyor. Psikologlarda bi yöntem varmış. Hipnozla beyninden o sizi rahatsız eden düşünceyi siliyorlarmış . O gerçekse eğer iyi bir psikologla bunu aşabilirim
Gerçek :)
Ben hipnoz olmuştum geçmiş yıllarda. O zaman inanmamıştım ama sonra bir baktım resmin parçaları birleşmiyor :D

25 sene çekmişsin zaten az kalmış seneye geçer. Bebekken yanında saçma sapan konuşulmuştur bilinçaltın sana oyun oynuyor

Back
X