Öyle Karmaşıksın ki..

sen_ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
73
1
36
Aydın
merhaba kızlar.ben sitede yeniyim.
size aklımı karıştıran bir şeyi anlatmak istiyorm ama lütfen yardımcı olun.bunu ne annemle paylasabiliyorum nede kız arkadaşlarımla..
liseye gidiyorum.başka bir liseden bir arkadaş aracılığı ile birisi benle konusmak istedi.beni face.den eklemiş anladım tabi o oldugunu.sonra arkadaş aracılığıyla numaramı istedi.bana arkadaşı sana aşık dedi.ben tabiki inanmadım çünkü tanımadan aşık olunurmu ? neyse,bende kırmamak için tamam dedim konuşmaya başladık.ilk konuşmamızda okadar çok üstüme titriyordu ki anlatamam.ama hiç bir zaman kaptırmadım kendimi.bu bana hayatında olmamı söyledi.bende kimseyle çkmıyordum 2yıldır(malum lisedeki erkekleri bilirsiniz.) sonra biz bununla konuşuyoruz,arkadaş gibi davrndım ona samimi ve yakın oldum.sonra gel zaman git zaman biz artık birbirimizin huylarını öğrndik.3ay sonra başka bir kızla konuşmak istemiş.konusmak istedigi kızda bizim sınıftan!! ben buna msj attım arkadaş ayağı yaptım.trip yapsam aptal aşık durumuna düşerdim..dediğim 3ay içinde bir daha hiç aşk konusu açmadı.bana aşk olarak sadece eskiden çok aşık oldugu kızı anlattı.bn ne kadar yıprandım anlatamam.. o bana anlattıkça geçmişini,bizim geleceğimizi çalıyordu.ben arkadaş olarak gördüm artık.bugun bizim okula kaydını aldırmış.ve artık burnumun dibinde. ve bugun okula ilk gelişi ve bugun benim doğum günüm. sabahtan beri ağlıyorum.fena hissediyorum.. yardım edin ne yapıcam.. göz göze gelmemeye çalıştım.çünkü çabuk utanan birisiyim. arkadaş olarak kalabilirim bundan sonra ancak.. ama nasıl? pazartesi yanına gideyimmi? lütfen yardım edin..

Diğer konuşmak istediği kızla hangi anlamda konuşmak istemiş ? Hoşlandığını mı söylemiş o kıza ? ve bunu sana o kız arkadaşın mı söyledi yoksa o çocuk mu ?

Anladığım kadarıyla çocuk başlarda sana yakın davrandı senden hoşlanıyor gibi davrandı sonra değişti o tavırları öyle mi ?

Son düzenleme:
bu erkekleri anlamak gerçekten zor ama benim anladığım kadarıyla çocuk senden hevesini almış bence hiç muhatap olma ayakta dur sabret zamanla düzeleceksin yüz falan verme arkadaş olarak ta kalmak isteme yoksa daha çok üzülürsün bence uzak dur ara soğusun ahh bu aptal erkekler.....

öncelikle size gerçekten çok teşekkür ederim bana cevap verdiğiniz için çok sağolun..
evet o kızla işte konuşmak istemiş , hoşlanmamış ama sanırım beni deli etmek için bu bana etkilendim falan diyordu. bende hiç bozuntuya vermedim.
ya sizce öylemi? yani arkadaş olsak belki hiç bişiy olmadıgını anlar. çünkü,eger ona kızmış bir daha konuşmuyor olsam,bu sefer yaram var ki gocunduğumu sanmaz mı ??

öncelikle size gerçekten çok teşekkür ederim bana cevap verdiğiniz için çok sağolun..
evet o kızla işte konuşmak istemiş , hoşlanmamış ama sanırım beni deli etmek için bu bana etkilendim falan diyordu. bende hiç bozuntuya vermedim.
ya sizce öylemi? yani arkadaş olsak belki hiç bişiy olmadıgını anlar. çünkü,eger ona kızmış bir daha konuşmuyor olsam,bu sefer yaram var ki gocunduğumu sanmaz mı ??

yok öyle sanmaz tam dersi sen muhatap olmadıkça deli olur acaba der merak eder sen asıl konuşursan yanlış anlar sen direk kafanda kestir at takmıyomuş gibi yap dene işe yarayacaktır gurur yap bitanem bolşans

Kacan genel de kovalanıyor tatlım.. :34:
Bence seni deli etmek icin öyle söylemistir , kıskandırmaktır amacı ama eger , öyle degilse de sazan derim ben bu cocuga sıpsevdi yani..
Neyse sen bence de muhatap olma o seninle konusmaya calıssın , senin oralı olmadıgını gördükce daha da delirir. :27:

Bu cümlene katılıyorum canım bence aynen öyle sanar.. Senden hoşlanıyorsa sana açılmamak için ne bekliyor ki? Bence fazla üzerine düşme, seviyorsa zaten sana açılacaktır .. :29:

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim haklısınız hem kaçan kovalanır - mış bakalım görcez. ben yine kendim olayımda .. sevgiler.

Back
X