Öyle olunca umudum kalmıyor

cicekk55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
5
0
1
29
Arkadaşlar bebek düşünüyoruz 9 aydır deniyoruz reglim. Ayın 12 sinde oluyor ama 1 hafta önce regl agrıısı başliyor sonra regl olucam diyip gene bu ayda bebek yok die umudum gidiyor

Kaç yıllık evlisiniz. Doktora gittiniz mi? Hamileliğe en çok engel olan strestir. Olmuyor düşüncesidir. Gebeliğin ilk 3 ay beyin çocuğu kabullenmeye çalışır o yüzden düşükler çok fazladır. Çocuk yapmak sevişmeyin tadını çıkarın ancak güzel hayal edin spermin koşup yumurtanın içine girip döllendiğini ve hamile kaldığınızı. Olumlu düşünün güzel hayal edin. Biyolojik olarak bir sağlık sıkıntınız yok ise inşallah olacaktır

Arkadaşlar bebek düşünüyoruz 9 aydır deniyoruz reglim. Ayın 12 sinde oluyor ama 1 hafta önce regl agrıısı başliyor sonra regl olucam diyip gene bu ayda bebek yok die umudum gidiyor
Hiç doktora gittiniz mi canım. İnsanı en çok yıpratan şey ne diye sorsalar bu bekleyişler derim valla zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…