Öyle rahat yalan söylediki!!!

aynı tarz yalanları Benım sözlüm de söyler.. mesela Benledir kuzeni arar "kardeş Bize gel" der, sözlüm Burcuylayım gelemem demez, diyemez senin nişanlının taBiriyle muhaBBete Beni konu etmek istemez veya Beni Bahane ediyor giBi görünmek istemez daha açık şekliyle karşıdaki adamın gözünde "kılıBık erkek" şeklinde algılanmak istemez.. Evde değilim kardeş yaa işim var diyip geçiştirir.. Ben Bunun kavgasını çok yaptım, niye Burcuylayım diyemiyosun dedim, haklısın aslında derim de o an ağzımdan o çıkıyor, karşımdaki adama Burcuylayım diyemiyorum dedi.. şimdi şimdi alişti.. artık Burcuylayim diyor.. ama karşidaki mallar hemen işi geyiğe vuruyor " haaa şimdiden hanımköylü olmuşsun gardaaaaaaaşşş, yengemiz Biraz müsade etsin de Biz de görüşeekkkkk" diye o iğrenç esprilerini sunuyorlar sağ olsunlar.. ıyy ıyy ıyyy içim kıyıldı...

bence olayi fazla abartmissiniz herkes ufak tefek yalanlar soyleyebiliyor siz hic bi arkadasinizla gorusmek istemediginzde yalan solediginiz olmadi mi belki oda gorusmek yada disarda oldugunu soylemek istememistir belki arkadasi yaniniza felan gelir diye bence konuyu uzatip altinda bisey aramayin huzurunuzuda bosa bozmayin gun gelir sizde yalan solemek zorunda kalirsiniz o zaman oda size soyler banada yalan soylersin die...:51::82:

burcu01 arkadasin yorumunuda katiliyorum...kilibik erkek konumuna girmek istememiste olabilir...sonra demesinler nisanlisinin pesinden ayrilmiyor felan diye dalga gecmesinler diye...

Son düzenleyen: Moderatör:
çok haklısın canım bazı ınsanları tıyatroya almaları lazım cok yetenklıler

Bazı erkekler yalanı yaşam şekli yapmıştır,sizin nişanlınızı iyi takıp edin derım

süreklı yapıyorsa ,yanı söylüyorsa yalan ,sizede cok rahat söyleyebılır.Rahat oluşu

yalan söylerken , profesyonel yalan söyleyenler cok rahattır ,çok çektim ben böyle bir yalancıdan

vara yoğa ,yanı öyle gereksız yalan söylerdiki hiç güvenim kalmadı,çünkü çok gereksız yerede söylerdi

yalan

tiksiniyorum böyle insanlardan, sonra insanın kendı ahlakınıda bozuyorlar ...

anlıyorsun çünkü bır zaman sonra yalan söylediğini, ...sonra affetmek yerıne nefret doluyorsun

İlk okuduğumda abartı gibi geldi ama düşündüğümde erkek arkadaşım bnm yanımda böyle bişey derse sinir olurum,sanki benimle olduğunu kimseye sölemek istemiyomuş gibi ne bu bee :47:

Son düzenleme:
Ha eşiniz sevgılınız nişanlınız size yalan söylemesınde kıme söyler söylesın öylemı.

Sıranın size gelmesıni orta ve kısa vadede göreceksınız.

Kötü herkeze kötüdür,yalancı herkeze yalancıdır,çünkü bu bır ahlaktır

ayrım yapmaz..

burda herkes dürüstlük timsali kesiliveriyor oh valla. öyle önem vermediği insanlara yalan söylediyse nolmuş..hiç yalan söylemem falan demeyin herkesin pembe yalanları olur.. hem seni kıskanması muhabbetinin geçmesini istememesi tam tersine güzel birşey..

bu konuda kafana soru isareti takilma konusunda haklisin..cunku biz kizlar bicogumuz sevgilimiz,nisanlimizlaysak boyle yalanlara gerek gormuyoruz..ama erkekler arasinda bu tarz seyler olabiliyor.
nisanlimlayim dese aa bende geleyim eve sıkılmıstm diyebilir malesef bunlardan var..veya gereksiz gereksiz soylemlerde bulunabilir diye soylemis olabilir.gizlisi saklisi olsa senin yaninda yalan soylemezdi..

Ha eşiniz sevgılınız nişanlınız size yalan söylemesınde kıme söyler söylesın öylemı.

Sıranın size gelmesıni orta ve kısa vadede göreceksınız.

Kötü herkeze kötüdür,yalancı herkeze yalancıdır,çünkü bu bır ahlaktır

ayrım yapmaz..

çok güzel bir cvp..:46:

Tamam sen dikkat et,gözle tabii ama şunu da düşün :

Sen evde ağda yaparken,nişanlın arasa,ne yapıyorsun dese,ağda yapıyorum mu dersin ?
Hiiiç oturuyorum veya tv izliyorum filan dersin değil mi ? Hem de gayet rahat söylersin.
Veya tuvaletteyken ararsa,k.ka yapıyordum yetişemedim demezsin :) Rahat rahat "banyodaydım" gibi birşey söylersin.Bunlar seni yalancı yapmaz.

bana da biraz abartı geldi, zaman zaman olur böyle şeyler...
Karşısında ki kişiyle alakalı bir durum bence bu, açıklama yapmaya gerek görmediği, o an geçiştirmek istediği ve ilk diline gelen kelimelerle atlatmaya çalıştığı düşünülebilir bence...
Bizimde olur zaman zaman böyle durumlarımız ama ben eşimin ne derken ne demek istediğini, ne den böyle cevap verdiğini bilirim bu da beni rahatsız etmez. Tabii ki herkes aynı olacak diye bir kaide yok siz demek ki fazla hassassınız bu konuda

bence biraz üstüne gitmişsin bazen insanlar küçük yalanlar söyler veya zorunda kalır,bende yalandan nefret ederim ama bu çok küçücük bişiy önemli olan bunu alışkanlık haline getirmemek böyle insanlara yalancı denir ve nişanlın sürekli yalan söyleyen bi insansa bunu mutlaka anlarsın ama bu basit şeyleri abartmamak gerek sen ömründe hiçmi böyle basit yalanlar söylemedin

Bazen ailelerimiz bile yalan söyler.. örneğin kızı istenen bir baba vermek istemediği dünürcüleri savmak için yaşı küçük, okulu var,vs.tabi bunlar gerçek olabildiği gibi çogu aile karşı tarafı kırmamak için rahatça söyleyebilir.

Son düzenleme:
2 yıl boyunca evli bir adamın yalanına inandım
aptallıktan aşıklıktanmı. o kadarda araştırdım. ama gönül neye inanmak istiyorsa ona inanıyor işte. maalesef...

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili bailıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X