öyle sinirim bozuk ki keşke bekar olsam ....

bende kaynımla yaşıyorum eşim bekarken beraber yaşadıkları için şimdide bizle kalıyo ilk başlarda yani evlenmeden bir sakınca görmedim ne zmanki aynı evde yaşamaya başladık hiçbirşeyin normal olmayacağını anladım ,ne özel bir hayatın ,ne şöyle bir uzanıp koltukta uyuklamanın ,ne bir pazar sabahı dışarda kahvaltı etmenin keyfini yaşayamadım çocuğum olmadan çocuk gibi herşeyiyle ilgileneceksin çoraplarını toplayacaksın yatağını düzelteceksin kirlilerini yıkayacaksın daha bi sürü şey inanki çekilmiyor şimdi bin pişmanım 30 yaşında nerdeyse evlenmeyede hiç niyeti yok niye evlensinki ekmek elden su gölden ne fatura düşünür ne evde ne yeniyor onu,sadece bol bol meyve getirir oda kendi bir akşamda hepsini yiyor zaten off be çok dertliyim çokk

Bence çamaşırlarını yıkama kazık kadar adammın donlarını bırak kendi yıkasın. Çoraplarını da toplama yatağını da bırak kendi toplasın. SEn onun hizmetçisimisin? Taviz verirsen daha çoğunu isterler. iyilik diye yaparsın görevin olur. Yıpranırsın. Bu arada saygı sevgi eksik olmamalı ama kendini kullandırtma. Benim eşim bana yardım etmez ev işlerinin bir kısmı onun asli görevidir. Arada sırada en onun işini yaparak ben ona yardım ederim:) Ev işlerinide bir yardımcım var. Ona yaptırıyorum.:) Bu arada ben biraz rahatsız olduğum için (hastanede tedavi görüyorum) eşimde üstüme gelmiyor.

Eşim 3 kardeş.benimki en büyükleri. Ortanca geçen yıl evlendi istanbulda.teyzesini kızını aldı ve kaynanam kayınpederim hepsi beraber oturuyorlar.birde en küçükleri var 21 yaşında.yeni iki yıllık bir üni.bitirdi.istanbulda iş bulamamış şimdi yola çıkmış bursanın küçük bir ilçesinde iş bulacakda çalışacakmış.benmi çok ters düşünüyorum yaa olacak işmi? Ben kaynımda olsa evde yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum.evlenirken böyle olacağını bilseydim yemin ediyorum evlenmezdim.

sonuna kadar haklısın bu işe orta yol bulunmalı hatta ne bulunması gelmesin ne işi var kaynının yaa hiçbir mecburiyetinde yok hizmet etmek için özel hayat bitecek, özgürlüğün kısıtlanacak hatta kavgalar başlıcak doğal olarak. yaklaşık 2 aydır kayınvalidem kayınpeder bende inan rahatsız oluyorum içimden geldiğince davranamıyorum işden eve gittiğimde ancak onların arkasını toplamakla uğraşıyorum değil uzanmaya oturmaya yer bulamıyorum hoş bulsamda vaktim olmuyor. erkekler bu kadar düşüncesiz olmamalı biz kadınlar gibi eşini herkesden daha çok düşünmeli.

Back