öyle yazmak isteedim

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.376
384
43
Kızlar çok yoruldum. O kadar bunaldım ki bu hayattan. Eski yaşantımı çok özlüyorum. İnsanlardan nefret eder boyuta geldim artık. Dışarı çıkasım gelmiyor, işe gidesim gelmiyor. Mecbur olduğum için yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Anlatamamaktan anlaşılmamaktan çok yoruldum. Herkese derdimi anlatmaktan yoruldum. Başka bir insana dönüşmek istiyorum, kendi fikirlerini özgürce söyleyen, gamsız olan hiç bir şeyi kafasına takmayan. Dönüşemiyorum. Bu kadar takıntılı olduğum için düşüncelerim bazen ağır geliyor beynime. Bana ne ya kim darılmış kim küsmüş kim arkamdan konuşmuş şunu demiş bana ne diyerek düşünmemek istiyorum. Ama yapamıyorum. Gamsız olmayı nasıl becerebilirim bilmiyorum.

Böyle olmanıza neden olan bir olay mı yaşadınız

Yapmak zorundasınız , zorundayım.

Yoksa yolun sonunda bu durumda olan herkes gamlı bir baykuş olarak ölecek.

Başta ben.

Eski yaşantın nasıldı? Özlediğin nasıl bir yaşam?

Yapmak zorundasınız , zorundayım.

Yoksa yolun sonunda bu durumda olan herkes gamlı bir baykuş olarak ölecek.

Başta ben.
gamlı baykuş olmaktan gerçekten yoruldum. bende eşim gibi yada başka insanlar gibi amaaan banane demek istiyorum. Eşime yapılan yanlışları bana yapılmış gibi sayıyorum ancak eşim benim kadar umursamıyor.

Böyle olmanıza neden olan bir olay mı yaşadınız
Evlilik yaşantımdan memnun değilim sanırım. Kayınvalidemle anlaşamıyorum. Kendisi normal bir insan da değil, ama ben o normal değil gamsız ol umursama gibi yapamıyorum. Alışamıyorum

Evlilik yaşantımdan memnun değilim sanırım. Kayınvalidemle anlaşamıyorum. Kendisi normal bir insan da değil, ama ben o normal değil gamsız ol umursama gibi yapamıyorum. Alışamıyorum
Ona yakın mı oturuyorsunuz ki ya da sürekli gitme gelme mi var çünkü kayınvalideyle anlaşamamak bu kadar büyük bir sorun gibi gelmedi bana

Çok becerilecek bir şey değil bu, yaradılışla ilgili.

Bekar olduğum. Sorumluluk sahibi olmadığım zamanlar sanırım.
şimdi daha net oldu bu açıklama. benzer duyguları çoğumuz yaşıyoruz. tükenmişlik sendromu belki de sizinki. daha geçen haftalarda belki 1 hafta süren bu ruh halindeydim ama toparlandım kendinize mola verin o zaman biraz hafifliyorsunuz yani dur demek gerekiyor bazen.

bunu asla yapmayın. çünkü çok kırılacaksınız hatta eşiniz diyecek ki karışma, bu benim ailem benim sorunum...

dahil olmayın...
çok fedakar olmayın...

benim size tavsiyem. çünkü yaşadım

bunu asla yapmayın. çünkü çok kırılacaksınız hatta eşiniz diyecek ki karışma, bu benim ailem benim sorunum...

dahil olmayın...
çok fedakar olmayın...

benim size tavsiyem. çünkü yaşadım
evet şuan onu yaşıyoruz. seni ilgilendiren bir şey yok benim ailem diyor. istemiyorsan görüşme annem ile diyor. ama benim ne yapıp ne yapmadığıma karışma diyor.
yeri gelir beni savunur hep savundu. hep önceliği benim.
ama onun yaşadığı haksızlıklar sırf annesinin bir şeyleri yaptırmak için girdiği tripler bunları kaldıramıyorum artık. Eşim umursamıyor. Ama ben çok fazla umursuyorum

ama onun yaşadığı haksızlıklar sırf annesinin bir şeyleri yaptırmak için girdiği tripler bunları kaldıramıyorum artık. Eşim umursamıyor. Ama ben çok fazla umursuyorum

Umursamayın eşiniz düşünsün artık o kısmı onun anası

Valla artık evlilikler bana dokunmayan yılan çok yaşasın modunda .

Eşle ana arasına girmeyin çözsünler.

Eşiniz demiş zaten sen karışma eeee daha ne istiyorsunuz.

Sizden şahsen istenmeyen bir şeyi yapmayın istenirse ölçün tartın öyle hareket edin.

Bu düşünceler sizi hasta eder ki ben oldum oradan biliyorum

Herkesi herşeyi siz kurtaramazsınız.

nasıl baaşrdınız

Yok ben hala başaramayanlardanım.

Olması gerekenin bu olduğunu biliyorum ama yapamıyorum.

Benim ki ayrı bir dangalaklık.

Ben biraz vicdan esiriyim
evet tavsiye ediyoruz ama cogumuz ya az ya da cok ya da hıc yapamıyoruz bunları maalesef.

sıze katılıyorum

evet tavsiye ediyoruz ama cogumuz ya az ya da cok ya da hıc yapamıyoruz bunları maalesef.

sıze katılıyorum

Ben bunun biraz genetik olduğuna inanıyorum.

Ailemde birkaç kişi hariç gamsız yok onlarda hep arkamı birileri topluyor modunda oldukları için gamsızlar

Bir de elalem ne der diye baskı ile büyütülen çocuklarda bu durum daha baskın sanki

sağlıkla kalın.

genetik...

yetiştirilme tarzı...

kesinlikle etken yani.

ama doğru değil çünkü bize zararı oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…