- 11 Mart 2013
- 33.631
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.982
- 798
- 32
Kizlar öyle kötuyum ki anlatamam ağlayarak yaziyorum hayatimda hic boyle caresiz kalmadim.Sevgilim uzman cavus olarak kasım ayinda siirt merkezde göreve basladi annem babama birlikte oldugumuzu soyledi subat tatilinde nisan yapacaktik planimiz o yöndeydi yazada okulum bitiyor dugun diye dusunuyorduk. Siirtte göreve basladiktan bir hafta sonra 6 aylik ırak görevi cikti zorunlu cevredeki herkes aa ne kadar sansli para biriktirirsiniz toplu paraniz olur vs diye konusuyorlar ama üzüldum hemde cok nisan plani iptal mezuniyetime gelecek mi haber alacak miyim derken aralik basında basīkadaki birlige gittiler sonra birden olaylar olmaya basladı irak hukumeti bizden izinsiz girdiler vs diye basına yansidi haberler pesmerge egitiliyoruz sartlar iyi hersey iyi olacak deniliyordu aslında yatacak yataklari bile yok
dua etmeye basladim geri dönsunler diye. Gecen hafta saldiri oldu birlige bize yakin baska bir yere oldu dedi bana guvenlik aldik emniyet diye konusuyoruz dunde yine saldiri oldu megerse bunlarin oldugu yere saldiri oluyormus ama bana baska yere diyordu gecen sefer 3 kisi bu sefer 5 kisi yarali .sabah bana anlatti oyle agladim oyle uzgun caresizim kizlar istifa edicem dedi et gel burda baska is buluruz dedim annesiyle konustuk kader kizim ölum her yerde aglayip onuda uzme diyor bana. Ogleden sonra sinavim vardi zor gittim simdide annem hakli kader bu önune gecemeyiz dedi . Onu cok seviyorum sabahtan beri ne yapicam bilmiyorim kalbim agzimda yine olursa birsey olursa diye öluyorum resmen devlet gorevi bitirip getirmiyor kizlar ne yapicaz boyle