öylede olmuyorrr böyle de nolcak bu iş kızlarr

aysegul_trz

baLböceGi
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
126
0
96
Ankara
kızlaar biraz uzun ama bari siz nazımı çekin taa lise 2 de bi çocuga aşık olmuştum sonra çıkmaya başladık sonra ben ona aşık oldum o kaçtı ben kovaladım sonra bi dönem o da beni sevdi lise bitti biz üniversiteye hazırlanmaya başladık ilk sene kazanamadık sonra ayrıldık sonra 3. girişimizde kazandık ama o süre içinde sık sık ayrılıp barıştık daha dogrusu küsüp barıştık bi isim konmadı yani dedi ki ismi olmasın öyle diince bende çektim gittim tabi çok uzun zaman konuşmadım sonra ortak arkadaşlarımız vesilesiyle tekrar arkadaş ortamlarında bir araya geldik şimdi benim bi erkek arkadaşım var bunu öğrendi o da ikimizin fotoğrafını face te profil resmi yapıo yanaşmaya çalışıo ve ben bu çocuga karşı hala boş diilim yaa nasıl oluosa hala bişi hissedebiliorm napmam lazım kızlar kazanmanın bi yolu var mı sizce ya da amacı ne

Son düzenleme:
onu kazanman için öncelikle digerinden vazgecmen gerekiyo.bence cok kötü bi durum bu.madem öbürünü kazanmak istiosun neden sevgilinden ayrılmıyosun.aynısını erkek arkdsn yapsa erkek milleti değilmi hepsi aynı dersiniz.pes yani...

yalnızlık kıştan bile soğuktur;ama yalnız kalmadan üşüdüğünü anlamaz
insan...
benim sana söyliyeceğim tek şey se yalnız kalıp düşünmen ve neyi kimi ve neden istiyorsun bunun kararını vermek olur. sonra her ikisiylede birlikte olamayacağına göre aldığın karar göre birisine yol verirsin bol şanslar...

Bence senin ona olan zaafini bildigi icin bundan yararlanip tekrar ilgini cekmeye calisiyo, ego tatmini yani. Gercekten ciddi olsaydi simdiye kadar kendini ispatlamis olurdu.

bunu sadece kendin bilebilirsin..önce düşün taşın hangisi senin için hayırlı görünüyo?sonra seçimini yap.. hangisini seviosun bunu senden iyi bilemeyiz dmi..
birinciden umut yok gibi ona dönsen tekrar bir oyuna başlıcak gibi börünüyo yinede bilemeyiz sen karar verceksin buna..hayırlısı neyse o olsun.

Son düzenleme:
onu kazanman için öncelikle digerinden vazgecmen gerekiyo.bence cok kötü bi durum bu.madem öbürünü kazanmak istiosun neden sevgilinden ayrılmıyosun.aynısını erkek arkdsn yapsa erkek milleti değilmi hepsi aynı dersiniz.pes yani...

öncelikle pes yani denilcek bi durum oldugunu düşünmüyorum sanki 2 sini birlikte yürütüyomuşum gibi bi cevap vermişsiniz ben buna pes yani demek istiyorum.
kazanmak istememle olmadı bende vazgeçtim başka bi tercih yaptım sonra böyle şeyler yapıncada kafam karıştı dogru olan ne bilemedim yoksa emin olun bende öz eleştiri yapabilen bi insanım.

o kadar istiyorsa o seni kazansın. sen niye onu kazanıcan ki. amacın ne senin diye sor. bu kadar basit bence. çok istiyorsa gelsin söylesin. hatta söz versin üzmeyeceğine.
ama bunun için ilşki bitrilmez yani. sırf egosundan da yapıyor olabilir benden başkasıyla nasıl olur die.

Back
X