Öylesine bi iç çekiş..

Slmlar kızlar....3 yıllık evliyim ve bu evlilik benim tüm enerjimi sömürdü...gerçekten çok yanlıs bir evlilik yaptım ve oğlum benim elimi kolumu bağlıyor bi seý yapamıyorum çünkü onun annesi babası ayri diye üzülmesine dayanamam bahane ya da güçsüzlük değil onun arkadaşlarinin ailelerine imrenerek bakması, anne baba yanında bi arkadaşını görünce iç geçirmesi beni kahreder bu yüzden gerekirse kendi hayatımdan vazgeçtim..eşimde aşağılık kompleksi var ve bu artık çekilmez bir hal aldı..o bunu kabul etmiyor tabi..ben memurum onun doğru düzgün bi işi yok bu ister istemez ilişkimize yansıyor bu durumun hıncını benden çıkarıyor.iyi huyları var mı var..ama bu durum evliliğe çekilmez bir hal aldirdı,oğlum olmasa kendim için bi seyler yapmayı düşünürdüm ama şu an elimden bi şey gelmiyor ve ben mutsuzum..şimdiki aklım olsa bu evliliği asla yapmazdım..
Kadınların yaptığı en büyük hatayı yapıyorsun. Bunun adı fedakarlık değil cehalet. Bir çocuk elbette anne babası yanında olsun ister ancak mutlu olmak şartıyla. Annesi mutsuz olan bir çocuğun bunu alamayacağını mi sanıyorsunuz. Sizin durumunuzdaki kadınlara hep aynı şeyi söylüyorum çocuğunuza bu kötülüğü yapmayın. Onun karşısındaki örnek kadın modeli sizsiniz. Ileride sizin gibi bir eş isteyecek.

Umarım ileride sizi zorladığı zamanlarda
" senin için evliligimi sürdürdüm, babana katlandım" deyip başına kakmazsiniz.

nasıl çok iyi bi baba anlatır mısınız?
Ben en ufak bi sesimi yükselteyim beni hemen uyarir çocuğun yaninda tartışmaz ilgilidir oynar sürekli..yatirır..mamasını yedirir..hastalandığinda basında bekler hastane hastane dolasır..basında bekler bi kere kizdığını görmedim..

Umarım ileride sizi zorladığı zamanlarda
" senin için evliligimi sürdürdüm, babana katlandım" deyip başına kakmazsiniz.
Bu kötülüğü yapacak olsam zaten bugün düşünmem bile..diyorum ya anneli babali bi aileye bakıp iç çekmesi beni bitirir ağlaması bile değil..ben şimdi senin için senin yüzünden diyip kendim bile bile mi onu üzeceğim kaldi ki bu benim tercihim ona yaptığım bi lütuf değil annelik görevim..

Kendim de problemli bir ailede büyüdüğüm için eğer ki gerçekten anlaşamıyorsaniz ve evlilik için çabaladığınız halde olmuyorsa boşanmalısınız. Çünkü çocuklukta ilk 3 yıl çok önemlidir. Anneyi babayı huzursuz, mutsuz , hep tartışmalı gören çocuk ilerde sosyal ilişkilerinde de problemler yaşıyor. Kendi içinde iç çatışmalar yaşıyor.

Çok haklısıniz bende böyle düşünüyorum ama bu durumdan da kendimi alikoyamıyorum bi kısırdöngünün içindeyim bunu kesecek şansımi döndürecek bir şans bekliyorum..
Elimde imkanım olsa bir psikolog desteği alırdım.
Benim imkanım yok
İyi yönde etkiler diye tahmin ediyorum...
Denesenmi acaba.

Is bulursa belki kompleksi ortadan kalkar özel güvenlik kursuna falan gönderseniz, İşkura müracaat etse oyalanacak bir şeyi olursa size sıkıntı vermez

Bu kötülüğü yapacak olsam zaten bugün düşünmem bile..diyorum ya anneli babali bi aileye bakıp iç çekmesi beni bitirir ağlaması bile değil..ben şimdi senin için senin yüzünden diyip kendim bile bile mi onu üzeceğim kaldi ki bu benim tercihim ona yaptığım bi lütuf değil annelik görevim..
Şimdi öyle diyorsunuz. İçten içe mutsuz evlilik sizi dibe daha çok çekecek. Belki her şeye herkese öfke besleyeceksiniz. Tahammülünüz azalacak. Gergin sinirli bir insan olacaksınız. O zaman kendinizi bile taniyamayacaksiniz. Tabi hepsi farazi umarım bir çıkış yolu bulur evliliginizi kurtarır ve tekrardan mutlu olursunuz. Kimse bir yuva dagilsin istemez. Bir aile terapisine göründünüz mü? Belki eşinizden farkındalık yaratır.

Son düzenleme:
Daha önce başka bir konuda da söyledim
Mutsuz bir ailede doğdum büyüdüm
Ayrılmalarını ve annemin huzurlu evinde yaşamak isterdim çocukken bana sorsalardı.
Eğer bahane değil de gerçekten çocuğun için katlanıyorsan bir çocuk annesinin mutlu olup olmadığını ne kadar saklarsan sakla anlıyor ve üzülüyor.

Sanirım boşanıyorum kızlar az önce kıyafetlerini alıp gitti ama ben yine de çok mutsuzum su an bilmiyorum çok üzülüyorum oğluma evliliğimin hüsranla sonuçlanmasına..

Sanirım boşanıyorum kızlar az önce kıyafetlerini alıp gitti ama ben yine de çok mutsuzum su an bilmiyorum çok üzülüyorum oğluma evliliğimin hüsranla sonuçlanmasına..
Üzülmeyin Allah'tan hayirlisini dileyin dönmesi sizin için hayırlısıysa dönsün değilse gelmesin bir daha.

Back
X