İnanılmaz bunalıyorum. İçimdeki sıkıntı bir türlü geçmiyor. Ne yapsam olmuyor. Kaçıp gitmek istiyorum sürekli ama kaçamıyorum maalesef belli bazı sebeplerden. Hiç arkadaşım yok ve arkadaş edinemiyorum küçüklüğümden beri. Nedenini bilmiyorum sadece insanlar benden pek hoşlanmıyor. Ne kadar denediysem de bir çevre kuramadım. İnsanların nasıl bağlar kurduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Benim için koca bir soru işareti. Bir kardeşim var ve o da benden pek hoşlanmıyor, direkt yüzüme karşı söylediği de oldu. Kavga ederken söyledi ama büyük ihtimalle gerçek düşüncesiydi. Zira benimle hiç vakit geçirmiyor. Sadece bir işi düşünce yanıma geliyor, normalde bana karşı nezaketli davranıyor ama dediğim gibi hiç birlikte vakit geçirmeyiz, ben istediğim zaman da geri çevirir. Bende çok büyük ihtimalle bir şey var, bu insanların bende hoşlanmamasına neden oluyor, tıpkı kardeşim gibi. Ama bilmiyorum tam olarak. Buraya neden yazdığımı da bilmiyorum. Şu anda çok bunalmış bir haldeyim ve sadece yazmak istedim. Bir işe yarar mı bilmiyorum.