- 5 Ağustos 2017
- 52
- 32
- 18
- Konu Sahibi Kahvesizolmaz
-
Ne güzel söylediniz, sanırım bana da savaşmaktan başka çare kalmıyor, inşAllah öyle olur.. teşekkür ederimZamanla birikmiş acıların , yaşanmışlıkların dışa vurumunu yaşıyorsunuz büyük ihtimal.
Bazen hepimize oluyor , aynı duygular . Hiçkimse göründüğü kadar mutlu veya mutsuz bilemeyiz ama hepimizin sorunları olduğu kesin. Belki daha mutlu görünenler savaşmayı , sıkıntıların üzerine yürümeyi bilenler. Neler geçmiyorki , insan nelere alışmıyorki bu da geçer arkadaşım.
Birkaç yıl sonra , gülüp geçersin şimdi kafanı taktığın sorunlara ...
senin satırların da bende kendmi buldumİşte tam şu son zamanlarda hissettiklerim.. uğruna mücadele ettiğim şeyler bir bir kayiyor ellerimden. Geriye kupkuru bir hayat kaldı. Sürükleniyorum sadece. Hala nefes aldığım için yaşamaya devam ediyorum. Mecburum.. iyiymiş gibi yapıyorum iyileşiyor gibi unutuyor gibi ama geçmiyor bitmiyor acım dinmiyor. Her şey çok iyi görünürde ama aslında hiç bsy olması gerektiği gibi değil. Ben böyle düşünmedim böyle olsun hiç istemedim. Ne için yaşıyorum kim için uyanıyorum neden nefes alıyorum bilmiyorum. Hayatımın amacını kaybettim. Sadece kendini düşün denilmesin kimse bir tek kendi için yaşamaz. Herkesin uğruna mücadele ettiği bsyler vardır benim kalmadı.. uzun zamandır bende buralara içimi dökmek istiyodum sayende yaptım teşekkür ederim. Çok şey geçti belki bu da geçer biz de yeniden mutlu oluruz belki...
Yazmak insana gerçekten iyi geliyor. Bu Arada umarım istediğiniz mesleğe hayırlısıyla sahip olursunuz.Çoğu zaman aynı seylerı yasıyorum, hıcbısey yapmak gelmiyor içimden..Sabah olunca yıne mı aynı saçma seylere katlanmak zorundayım dıye yataktan çıkmak ıstemıyorum ama bir amacım var herseyın kurtuluşu olarak ıyı bir meslek edınmeyı görüyorum ( malı müşavir olmak ıstıyorum) unı 3 den devam edecegım bu yıl kısmet olursa. Her gün guzel olcak dıye kendımı teselli edıp yenıden başlıyorum bazen ipleri kopardıgım zamanlar herseyden vazgectıgım gunler oluyor cok yazıyorum 3 yıldır günlük tutarım her gun canım her ıstedıgı zaman daraldıgımda mutlaka yazarım ve orda bırakmaya calısırım sıkıntımı onun dışında cok da okurum ıyı gelıyor.
kendinizi çokkk güzel ifade etmişsinzİşte tam şu son zamanlarda hissettiklerim.. uğruna mücadele ettiğim şeyler bir bir kayiyor ellerimden. Geriye kupkuru bir hayat kaldı. Sürükleniyorum sadece. Hala nefes aldığım için yaşamaya devam ediyorum. Mecburum.. iyiymiş gibi yapıyorum iyileşiyor gibi unutuyor gibi ama geçmiyor bitmiyor acım dinmiyor. Her şey çok iyi görünürde ama aslında hiç bsy olması gerektiği gibi değil. Ben böyle düşünmedim böyle olsun hiç istemedim. Ne için yaşıyorum kim için uyanıyorum neden nefes alıyorum bilmiyorum. Hayatımın amacını kaybettim. Sadece kendini düşün denilmesin kimse bir tek kendi için yaşamaz. Herkesin uğruna mücadele ettiği bsyler vardır benim kalmadı.. uzun zamandır bende buralara içimi dökmek istiyodum sayende yaptım teşekkür ederim. Çok şey geçti belki bu da geçer biz de yeniden mutlu oluruz belki...
geçmişte kaybedilenleri kazanmak o kadar zor ki su anherkeste zaman zaman olabılecek duygular yasadığınız net bır derdınız yok ama gecmısın pişmanlıkları geleceğinize karamsarlık olarak yansımış.
hayatta kendınıze idealler amaclar koymanız gercekten işe yarayacaktır ben böyle düşünüyorum.
Ne güzel sizi hayata bağlayan biri var. Kızınız için güçlü durmaya çalışın. Eşiniz de belki çocuğu için düzelir zamanla.. çocuklar her şeyi hisseder ve bizden daha çok etkilenirler. Kızınızla mutlu olmaya çalışın. Kız çocukları çok özeldir ve annelerin en güçlü dayanağıdır. Anneme çok destek oldum ben de. Uzun bir süre sadece onun için yaşadım onun için mücadele ettim. Umarım sizin evladınız da en büyük destekçiniz olur.kendinizi çokkk güzel ifade etmişsinz
aynı duyguları paylasıyorum
günler gecsin diye yasıyorm
ama hayatımda beni dik durmaya
sabah işe gitmeye
akşam en güzel yemekleri yapmaya
sanki mutluymus gibi gülmeye
evi temizlemeye onun saglıgı için
yani onun için yasadıgım HAYATTAKİ TEK SERVETİM KIZIM VAR HARİKA BİR ÇOCUK BENİM EN İYİ DOSTUM BENİ ANLIYOR 7 YASINDA AMA BENİ ANLIYOR
ONUN GÖZLERİNE BAKIP HAYATIMA DEVAM EDİYORM
adam olmayacagını bildiğm eşimden bile babasını çok sevdiği için kızım ayrılmıyorum
hayatta onun için cabalıyorum
kendim için yaptıgım uzun zamandan beri gecen 2 adet pantolon almak oldu
uzun zamandan beri kıyafet aldım kendime
hem maddiyatla sınanıyorum hemde eşimin sorumsuzluğuyla bagımlılığyla
hayat bos geliyor bir o kadarda anlamsız
ama kızım için planlar yapıp hayata tutunmaya daha dogrusu onun için ayşamaya calısıyorum
bazen keşke yaşanmasaydı dediğimiz şeyler de bize çok şey katar ve iyi ki yaşanmışa dönüşebilir.geçmişte kaybedilenleri kazanmak o kadar zor ki su an
çokkk uzun zaman alır ve yıpratıcı kazanırsınız yaralarıda sararsınız ama
hersey yerine oturdugunda saglık elden gitmiş olucak sanki
cünkü vücuduma derin yaralar acacak sıkıntılar yasadım
ha ben yine son nefesime kadar kızım için cabalayacagım ama
keşke bunlar yasanmasaydı
tabi orası öyle ama o kadar yıpratıcı ki birde herseyi anlamak ve bilmek hiç iyi degil,kesşke eşimin borclarını hiççççç ama hiççç ögrenmeseydimbazen keşke yaşanmasaydı dediğimiz şeyler de bize çok şey katar ve iyi ki yaşanmışa dönüşebilir.
çünkü yaşadığımız her zorluk karakterimize güç katar bizi biz yapar aslında
hiç şüphem yok evladım pırlanta kadar degerli cünküNe güzel sizi hayata bağlayan biri var. Kızınız için güçlü durmaya çalışın. Eşiniz de belki çocuğu için düzelir zamanla.. çocuklar her şeyi hisseder ve bizden daha çok etkilenirler. Kızınızla mutlu olmaya çalışın. Kız çocukları çok özeldir ve annelerin en güçlü dayanağıdır. Anneme çok destek oldum ben de. Uzun bir süre sadece onun için yaşadım onun için mücadele ettim. Umarım sizin evladınız da en büyük destekçiniz olur.
Bilmemek bazen en büyük mutluluk ama her zaman değiltabi orası öyle ama o kadar yıpratıcı ki birde herseyi anlamak ve bilmek hiç iyi degil,kesşke eşimin borclarını hiççççç ama hiççç ögrenmeseydim
inanın daha mutluydum saglıgım yerindeydi en azından simdi her sıkıntı bir vücuda darbe
kendime cokkkk güveniyorum hayatın üstesinden her zaman gelirim
ama dediğim gibi ben çok yıpranmıs olacagım
oysaki tek isteğim saglıklı huzurlu yasamak kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?