Öylesine döktüm içimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.823
37
73
Herkese Selam!şuraya bir şeyler yazmak istiyorum.ama bu benim için asla dert değil.sadece bdv’e yazmağa alıştım artık.bugün eltimi doğumhaneden çıkardık.elti evde olmayan günleri çocuğuna ben de bakardım kv’de.(kv’le konuşmama rağmen gider çocuğu götürür bakardım ona.bu dün oğluna diyor “şu senin kızına bakmaktan yoruldum”gibi laflar.neyse ben zaten iyiliği Allah için sonra da bebek için yaptım. demin kızı hastaneden çıkardık .kp aradı kv’i.kimler gitmişsiniz diye?her kesin ismini çekti,bir benimkini çekmedi.üzülmedim ama kendimi bir yokmuş gibi hissettirdi.fotolar çektirdik ne bana söylerler gel sen de bizle kal.ben kendim gittim eltiyle çektirdim.kvya asla üzülmem yaptıklarının yanında bu bir hiç.sadece kendimi şöyle hissetmek bana kötü hissettirdi.her şeye rağmen gittim onu tebrik etdim.arada bir şeyler sorardım o da kısa cevaplar vererdi.yani bundan fazla ne yaparım ki?!eger kp her zaman olduğu gibi yine de bana”niye onunla konuşmuyorsun?!”diye çemkirirse bunlrın hepsini karşısına dizerim.o istiyor Nilu gitsin bunun ayaklarına kapansın “nolur beni affet benle konuş”desin.o da anca rüyada ola bilir

Herkese Selam!şuraya bir şeyler yazmak istiyorum.ama bu benim için asla dert değil.sadece bdv’e yazmağa alıştım artık.bugün eltimi doğumhaneden çıkardık.elti evde olmayan günleri çocuğuna ben de bakardım kv’de.(kv’le konuşmama rağmen gider çocuğu götürür bakardım ona.bu dün oğluna diyor “şu senin kızına bakmaktan yoruldum”gibi laflar.neyse ben zaten iyiliği Allah için sonra da bebek için yaptım. demin kızı hastaneden çıkardık .kp aradı kv’i.kimler gitmişsiniz diye?her kesin ismini çekti,bir benimkini çekmedi.üzülmedim ama kendimi bir yokmuş gibi hissettirdi.fotolar çektirdik ne bana söylerler gel sen de bizle kal.ben kendim gittim eltiyle çektirdim.kvya asla üzülmem yaptıklarının yanında bu bir hiç.sadece kendimi şöyle hissetmek bana kötü hissettirdi.her şeye rağmen gittim onu tebrik etdim.arada bir şeyler sorardım o da kısa cevaplar vererdi.yani bundan fazla ne yaparım ki?!eger kp her zaman olduğu gibi yine de bana”niye onunla konuşmuyorsun?!”diye çemkirirse bunlrın hepsini karşısına dizerim.o istiyor Nilu gitsin bunun ayaklarına kapansın “nolur beni affet benle konuş”desin.o da anca rüyada ola bilir
Ben ne okudum şimdi 😨

Kız ismimi çekti ne fotokopi mi bu onu çekti beni çekmedi 🤪 bu arada ortaya karışık ne olduğu anlaşılmayan değişik bir şey olmuş hayirli olsun kafanız pırıl pırıl sanki her boya bitmiş bı fistigin yeşili kalmış tadında bir garip anlamsız söz öbeği 🤣

Hikayenin en başına gidip okumanız lazım. Dizi gibi düşünün, ortasından bir sahne izlerseniz kim kimdir anlamazsınız. Nilunun konuları da öyle.

Ortaya karışık birşeylere kızmış işte
Ahahaha ayy ne bilim ben. Baktım hiç yorum yapan da yok ben bari anlaşılmıyorsunuz yazayım da daha açıklayıcı olarak düzeltsin insanlarda fikir verir diye düşünmüştüm meğersem millet bilerek yazmiyormuş 😂😂😂

Kayınpeder kimler gitti demiş, valide de Nilu hariç herkesin ismini saymış. Niluyu yoksaymış.
E bu validenin sana ettiklerinin yanında çok hafif bir mevzu kalmıyor mu Nilu?
Sen neler görüyor neler yaşıyorsun, bu mu zoruna gitti gerçekten?

Gözünü seveyim abla ne anlatıyon be abi tadında anlatmışsın.
Hiç bir şey anlamadım.

Kayınpeder kimler gitti demiş, valide de Nilu hariç herkesin ismini saymış. Niluyu yoksaymış.
E bu validenin sana ettiklerinin yanında çok hafif bir mevzu kalmıyor mu Nilu?
Sen neler görüyor neler yaşıyorsun, bu mu zoruna gitti gerçekten?
Doğru söylüyorsunuz.yazdığıma sonradan pişman oldum.ama çok güzel görünüyordum fotolarım güzel hepsi .instagram whatsapda herkes beğendiğini söyledi :)

Kız nefret ettiğin eltinle neden fotoğraf çektirmek istedin ki?
Sen galiba birinden nefret ettiğinde ömür boyu edersin.ama ben senin gibi taş kalpli değilim.demek ki sevmeye başlamışım.gerçi eskiden de onu severdim .hastaneye gittiğinde arkasından ağladım bile.hangi nefret ?!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X