- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 73
Herkese Selam!şuraya bir şeyler yazmak istiyorum.ama bu benim için asla dert değil.sadece bdv’e yazmağa alıştım artık.bugün eltimi doğumhaneden çıkardık.elti evde olmayan günleri çocuğuna ben de bakardım kv’de.(kv’le konuşmama rağmen gider çocuğu götürür bakardım ona.bu dün oğluna diyor “şu senin kızına bakmaktan yoruldum”gibi laflar.neyse ben zaten iyiliği Allah için sonra da bebek için yaptım. demin kızı hastaneden çıkardık .kp aradı kv’i.kimler gitmişsiniz diye?her kesin ismini çekti,bir benimkini çekmedi.üzülmedim ama kendimi bir yokmuş gibi hissettirdi.fotolar çektirdik ne bana söylerler gel sen de bizle kal.ben kendim gittim eltiyle çektirdim.kvya asla üzülmem yaptıklarının yanında bu bir hiç.sadece kendimi şöyle hissetmek bana kötü hissettirdi.her şeye rağmen gittim onu tebrik etdim.arada bir şeyler sorardım o da kısa cevaplar vererdi.yani bundan fazla ne yaparım ki?!eger kp her zaman olduğu gibi yine de bana”niye onunla konuşmuyorsun?!”diye çemkirirse bunlrın hepsini karşısına dizerim.o istiyor Nilu gitsin bunun ayaklarına kapansın “nolur beni affet benle konuş”desin.o da anca rüyada ola bilir