öylesine yaşanan bir hayat :(

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
Iyi aksamlar arkadaslar.ben esinden ayrilmis cocugu ile ailesinin yaninda yasayan bir bayanim,calisiyorum calismaya calisiyorum yada,en buyuk sikintim annem...allaha yalvariyorum benim annemde normal olsun bana boyle yapmasin nerden baslicam bilmiyorum.
Ornegin kapinin onune çöp koymuş almayi unutmuşum .mahsus yaptin sen benle alay ettin neden mahsus yapiyim anne diyorum basliyoruz kavga dövus beddualar unut biliriz insaniz bir cöp icin yapma diyorum anne
Cocugumi alip disari cikiyorum asla tek birakmaz cocugunu alcan diyor tabiki yavrumu alirim saat 11 olsun eve geliyim iste bizim gibi rahat insanlar var senin son son degil.anne diyorum.cocugumla geldim.disardan tabiki tekrar kavga
Kendi ait dolabim yok onun dolabindan esya aldim,evde yokti geldi her yeri dagitmissin anne diyorum sadece esyami aldim .yok senin bana garezin var allah belani versin basliyor.
Cok uzun oldi daha niceleri ben senin cocuguna bakiyorum.lafina alistim zaten.annemin 1 arkadasi bile yok komsusu yokmm diyorum doktor a git cektirme kendinede bizede.deli sensin diyor.artik yasamayi bile sadece yavrum icin surduruyom .genc kizlar evlenirken iyi dusunun ask gecici benim gibi olmayin.
Okuyan herkese tesekkur ederim.

Kiyamam ya. Annen neden böyle davraniyor ki.

Kiyamam ya. Annen neden böyle davraniyor ki.
Bilmiyorum.valla canim yazarken bile agliyorum ezelden boyleydi biz cocukkende cok asiri sinirliydi hergun dayak yedigimo bilirim.arkadas edin diyorum.ben.izin gunumde istedigin yere git ama yok nafile :(

Anne var anne! Var.
Allah İman selameti versin inşaAllah.
Çocuğun kreje gidebilecekse ayrı eve bak çekilir ama sen senden gidersin.
Annen gibi olmak istemiyorsan çocuğunu düşün
Bi çaresine bak
Cnm ilkokula gidiyor maddi acidan cikamam maasim asgari ucret :( zaten red edilirim bizde ayri yasamak yok

Kendi hayatında sorunları var sanırim canım annenin normal bir psikolojiye sahip degil gibi. Beni yanlıs anlama. Benim ablamda bosandı esinden ve bir tane dunya tatlisi kızi var. Annemler yalvardi gel yanimiza diye ama gelmedk ayri yasiyor. Fakat yigenime hep annem bakiyor. Anneme anne diyor cocuk dusun. Annenin boyle davranmasi cok uzucu. Canım sen annene destek olmaya konusup sohbet etmeye calissan dertlesmeyi denesen. Yani sorunu ne kafasina taktigi birsey mi var. Belkide bosanmani istemiyordu senin. Suan sana o yuzden kızıyordur belkide evlenmeni isitiyorlardir soyleyemiyordur. Yani anlamaya calisiyorum annenizi

Vallahi kör ölür badem gözlü olur.
sen kendini düsünmezsen cocugunu düsün
Yoksa daha cok ezilirsin
Merak etme reddetmezler.
Böyle insanlara ne kadar yumusak olursan okadar ezerler

Kendi hayatında sorunları var sanırim canım annenin normal bir psikolojiye sahip degil gibi. Beni yanlıs anlama. Benim ablamda bosandı esinden ve bir tane dunya tatlisi kızi var. Annemler yalvardi gel yanimiza diye ama gelmedk ayri yasiyor. Fakat yigenime hep annem bakiyor. Anneme anne diyor cocuk dusun. Annenin boyle davranmasi cok uzucu. Canım sen annene destek olmaya konusup sohbet etmeye calissan dertlesmeyi denesen. Yani sorunu ne kafasina taktigi birsey mi var. Belkide bosanmani istemiyordu senin. Suan sana o yuzden kızıyordur belkide evlenmeni isitiyorlardir soyleyemiyordur. Yani anlamaya calisiyorum annenizi
Canim.sorunlarimiz var maddi acidan ozellikle, ama annem ezelden boyle ben bildim bileli.ama bosanip geldigimden beri 5 misli daha arttti herseyim.batiyor

Boyle sizinde sinirleriniz iyice yipranir. Bence bi sure para biriktirin ve kesinlikle ayri bi eve cikin. Yakin guvendiginiz bi arkadasinizla falan olabilir masraflari azaltmak adina. Cok uzuldum sizin adiniza insallah bir an once halledebilirsiniz.

Boyle sizinde sinirleriniz iyice yipranir. Bence bi sure para biriktirin ve kesinlikle ayri bi eve cikin. Yakin guvendiginiz bi arkadasinizla falan olabilir masraflari azaltmak adina. Cok uzuldum sizin adiniza insallah bir an once halledebilirsiniz.
Amin insallah cnm.hamilesin dua et benim icin.hayirlisi ile al kucagina yavrunu.tek.umudum kizim az daha buyusun para biriktirmek o sirada yoksa cok yaşamam

Back
X