Öylesine yaşıyor gibi hisseden var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Yani içinde umut kırıntıları var ki yaşamına son vermeyi de düşünmüyor ama hayattan zevk almıyor devamlı mutsuz olan? Terapi de alıyorum ben bir ara toplamıştım ama şimdi yine endişe hallerim var. Geçmiyor yani bir türlü sürekli kendimi neden mutsuzum niye içim sıkılıyor derken buluyorum. Hobi Vs de hiçbirşey canım istemiyor bi haftasonu yüzmeye gidiyorum işte sonunda yazıldım ona tek gün. Devamlı mutsuz ve negatifim ben bile sıkılıyorum kendimden. Tabi bunda kaygıların rolu büyük babamın devamlı işsiz olması bir türlü toparlanamamak mutsuz ev ortamı.. sıkıcı ev iletişimsizlik. Sevgilisizlik. Güvensizlik. Pozitif insanlara hayranım..

Herşeyi o kadar hızlı tüketiyoruz ki hevesler yarım, mutluluk yarım, yaşamak yarım...

Sizin konularınızın herbiri birbirine çok benziyor hepsi de aynı noktada ailenizde ev ortamınızda kesişiyor sonunda çünkü. Maaşınızın yettiği kadarıyla yaşayacak yeni bir yer bulun kendinize apart oda ya da ev arkadaşı arayan birilerinin yanına taşınmak gibi. Sonunda tekrar ailenizin yanına dönmeniz gerekse dahi bir süre yalnız yaşamak size iyi gelecek.

Öylesine yaşıyorum..
Umutlarımı sürekli kıran aynı kişiden inadına ümidimi kesmiyorum.

Aslında o benden bir şey bekleme diyor belki de ben duymak mı istemiyorum?

Bu hayatı böyle yaşarak ne bekliyorum ben de bilmiyorum..
Öylesine uyuyup uyanarak yaşıyorum işte...

Çok şükür kendime olmasa da başkalarına hala hayrım var..

Sizin konularınızın herbiri birbirine çok benziyor hepsi de aynı noktada ailenizde ev ortamınızda kesişiyor sonunda çünkü. Maaşınızın yettiği kadarıyla yaşayacak yeni bir yer bulun kendinize apart oda ya da ev arkadaşı arayan birilerinin yanına taşınmak gibi. Sonunda tekrar ailenizin yanına dönmeniz gerekse dahi bir süre yalnız yaşamak size iyi gelecek.

Garip bir şekilde aileme ihtiyaç duyuyorum herseye ragmen cünkü diğer insanlar güvensiz geliyor

Konunun içinde mesajı vermişsiniz aslında “kaygı” bu duygudan kurtulmanız gerek. Hayatta sağlıklıysak, sevdiklerimiz sağlıklıysa diğer şeyler sadece çözümlenmeyi bekleyen birer sorundur. Hayata güzel pencereden bakmaya çalışın, endişelerinizden arınmaya hayatın güzelliklerine odak olmaya çalışın

Umut her zaman olmalı
Kendinize bi uğraşı bulun derim
Tedavi de olabilirsiniz
Ama inanın hayat yaşamaya değer
Hergün bizim için yeni bir gün

Yani içinde umut kırıntıları var ki yaşamına son vermeyi de düşünmüyor ama hayattan zevk almıyor devamlı mutsuz olan? Terapi de alıyorum ben bir ara toplamıştım ama şimdi yine endişe hallerim var. Geçmiyor yani bir türlü sürekli kendimi neden mutsuzum niye içim sıkılıyor derken buluyorum. Hobi Vs de hiçbirşey canım istemiyor bi haftasonu yüzmeye gidiyorum işte sonunda yazıldım ona tek gün. Devamlı mutsuz ve negatifim ben bile sıkılıyorum kendimden. Tabi bunda kaygıların rolu büyük babamın devamlı işsiz olması bir türlü toparlanamamak mutsuz ev ortamı.. sıkıcı ev iletişimsizlik. Sevgilisizlik. Güvensizlik. Pozitif insanlara hayranım..
insan istedikten sonra en kotu olumsuzluklar içinde bile olumlu birsey bulur. Umutsuzluk seytandandır. Size her daim karamsarsızlıga, ümitsizlige ve depresyona sokar ve sonu gelmez dipsiz bir kuyuda kendinizi hissedersiniz. Hayatınıza bakın cevrenizdekilere ama gonul gozunuzle gormeyi isteyerek bakın gercektwn mutlu olacak bir cok sey goreceksin. Her ne yasıyorsan bilki sen o surunlardan daha guclusun. İnsanız hepimiz dınem donem bu ruh haline burunmusuzdur. Biraz maneviyata yonel inan bana bunun verecegi huzuru hic bir ilac vermicek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X