Oynatmaya az kaldı:(

nslhn84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
796
8
48
İstanbul
Sıkıntılarımı daha önce de yazmıştım.Özetle Kv ve Kp le birlikte oturuyoruz,her şeye karışan bir görümcem var evimize yakın.Maddi olarak çöktük,açılan dükkan yüzünden anneml kanlı bıcaklıyız.

Su anki konum.Hafta başında kp hastalandı çok.Yaşamaz dedi doktorlar şükür dün gece toparlandı biraz.Eşim 3 kardeş.Hepsi evli.Benim oğlum 3 yaşında olcak.Kızının 2 oğluda büyuk nerdeyse benle yaşıt biri.
Hastanede kim kalcak sorun oluyor.Kp o kadar yiğenleri var ama hepsi sözde,torunlar büyük ama yoklar piyasada 1-2 tanesi misafir gibi dolanıp gidiyor.Gündüz yine idare ediliyor ama gece...
5 gecedir eşim kalıyor gündüz işe.bir gece de ben kaldım yanında ama sabah işe geldim.Asıl kızdığım sey buyuk oğlu.Çalışmaz etmez boş gezer her şeyi bizden bekler.Bize bir dunya borc yıktı vb.Şimdi de babası hastanede neymış kendısı 50 yasındaymış(47 yasında) kalamazmış benim eşim kalsaymış.Hastanenin bahcesıne gelıyor 2 saat kantınde cay sıgara o kadar.Bİr gece zorla kal dedik o da gece 3 te eşim gitti.Verdirmiş babasına sakınleştırıcı.(Çok kotu durumdaydı kimse zaptedemiyordu.İlle camdan atlıcam diyordu)İnmiş yıne kantıne.Üstüne üstlük kp hastanede yattığından beri oğullarını bize bıraktılar.bir de onunla uğrasıyoruz.Neymış 50 senedir çaışmayan adam ve karısı geceli gunduzlu çalışmaya basladılar.Çocuğa üzülüyorum ne okula gıdıyor ne bir şey.Rapor almışlar.Hayır konu o değil adam zaten bir sey gideyeceğim olamayacak asalak gıbı tepemizde.Hem hastaneye gitmiyorsun bir de oğlunu bize bıraktın.Benim oğlum gunlerdir ortalıkta kaldı.bugun dısarı cıkaracaktım.Yarım gun çalışıyorum ee diyor buyuk oğlunun cocuğunu soyluyor kaynanam o ne olacak dıye.Ben dısarda kendımınkıyle bas edemıyorumki.Cok hareketlı koş oraya koş buraya.Eee dedim nerde senınkıler işe gıdeceklermiş.Bugun kımse yokmuş hastanede kv gıdecekmiş.Dedim sen zaten hastasın.Allahım ya.
Belki diyeceksınız babası kalsın.Hepiniz kalın adama bakamak zorundasınız.Bunları biliyorum bizim garantimiz mi var?Allaha sukur vicdanlıyım o kadar seye rağmen yanlarındayım.Kalırım eşim kalıyor zaten 30 gunde kalırız ama adam cok.Her zaman olduğu gıbı her seye eşim ve ben sürülüyoruz.

Bilmiyorum karısık yazdım belki farkında değilim kusura bakmayın

.

Ya bir de şu var 1-2 gune cıkacak ve bızım eve gelecek kp ayaga kalkamıyor artık yatalak.Demiyorlar bunlar bakacak.Barı hastanede idare edelim.bır hafta hastanede kaldı olay yaptılar anlamış değilim.Ki kp buyuk oğlu için butun varlığını yok etmiş.

Sıkıntılarımı daha önce de yazmıştım.Özetle Kv ve Kp le birlikte oturuyoruz,her şeye karışan bir görümcem var evimize yakın.Maddi olarak çöktük,açılan dükkan yüzünden anneml kanlı bıcaklıyız.

Su anki konum.Hafta başında kp hastalandı çok.Yaşamaz dedi doktorlar şükür dün gece toparlandı biraz.Eşim 3 kardeş.Hepsi evli.Benim oğlum 3 yaşında olcak.Kızının 2 oğluda büyuk nerdeyse benle yaşıt biri.
Hastanede kim kalcak sorun oluyor.Kp o kadar yiğenleri var ama hepsi sözde,torunlar büyük ama yoklar piyasada 1-2 tanesi misafir gibi dolanıp gidiyor.Gündüz yine idare ediliyor ama gece...
5 gecedir eşim kalıyor gündüz işe.bir gece de ben kaldım yanında ama sabah işe geldim.Asıl kızdığım sey buyuk oğlu.Çalışmaz etmez boş gezer her şeyi bizden bekler.Bize bir dunya borc yıktı vb.Şimdi de babası hastanede neymış kendısı 50 yasındaymış(47 yasında) kalamazmış benim eşim kalsaymış.Hastanenin bahcesıne gelıyor 2 saat kantınde cay sıgara o kadar.Bİr gece zorla kal dedik o da gece 3 te eşim gitti.Verdirmiş babasına sakınleştırıcı.(Çok kotu durumdaydı kimse zaptedemiyordu.İlle camdan atlıcam diyordu)İnmiş yıne kantıne.Üstüne üstlük kp hastanede yattığından beri oğullarını bize bıraktılar.bir de onunla uğrasıyoruz.Neymış 50 senedir çaışmayan adam ve karısı geceli gunduzlu çalışmaya basladılar.Çocuğa üzülüyorum ne okula gıdıyor ne bir şey.Rapor almışlar.Hayır konu o değil adam zaten bir sey gideyeceğim olamayacak asalak gıbı tepemizde.Hem hastaneye gitmiyorsun bir de oğlunu bize bıraktın.Benim oğlum gunlerdir ortalıkta kaldı.bugun dısarı cıkaracaktım.Yarım gun çalışıyorum ee diyor buyuk oğlunun cocuğunu soyluyor kaynanam o ne olacak dıye.Ben dısarda kendımınkıyle bas edemıyorumki.Cok hareketlı koş oraya koş buraya.Eee dedim nerde senınkıler işe gıdeceklermiş.Bugun kımse yokmuş hastanede kv gıdecekmiş.Dedim sen zaten hastasın.Allahım ya.
Belki diyeceksınız babası kalsın.Hepiniz kalın adama bakamak zorundasınız.Bunları biliyorum bizim garantimiz mi var?Allaha sukur vicdanlıyım o kadar seye rağmen yanlarındayım.Kalırım eşim kalıyor zaten 30 gunde kalırız ama adam cok.Her zaman olduğu gıbı her seye eşim ve ben sürülüyoruz.

Bilmiyorum karısık yazdım belki farkında değilim kusura bakmayın

.

geçmiş olsun önce, valla refakatçı bile olsan hastanede kalmak insanın psikolojisini çok bozuyor, bu kadar bencil olmasınlar, 47 yaşında da ne sanki 47 yaş yaşlı mı demek duyanda 97 yaşında sanır, seninde şuan senin bakımına muhtaç bi çocuğun var sonuçta, dönüşümlü kalınmalı bence, onlar ipe sapa gelmez bahaneler uyduruyosa sende uydur

işin gıcık tarafıda o anne babasıyla ilgilenmeyen evlatlar daha kıymetli oluyor
:27:

geçmiş olsun önce, valla refakatçı bile olsan hastanede kalmak insanın psikolojisini çok bozuyor, bu kadar bencil olmasınlar, 47 yaşında da ne sanki 47 yaş yaşlı mı demek duyanda 97 yaşında sanır, seninde şuan senin bakımına muhtaç bi çocuğun var sonuçta, dönüşümlü kalınmalı bence, onlar ipe sapa gelmez bahaneler uyduruyosa sende uydur

işin gıcık tarafıda o anne babasıyla ilgilenmeyen evlatlar daha kıymetli oluyor
:27:

Aynen doğrusun.Sözde oyle yapacaklardı.Geceyi iki kardes boleceklerdi.Yıktılar eşime.Her gece bir bahane.Bir de normal değil kp. demans(bunama)ı baya ilerlermişti.Hiçbir fonksıyonu doğru değildi.Bağırıp duruyordu.Şukur dun gece biraz iyi oldu.Dıyorum beni gordu iyileşti:)

Akşam eşim diyor bu aksam abim kalsın.Kv bir ton bagırdı cağırdı tafra yapıyor.Yok ben gıderim yok bilmem ne.Gunduz gelıp yatsaydın:)
Gülüyorum artık...Bizim paramız değerli olmaz işimiz değerli olmaz.
Okuyorum burada yazılanları hemen hemen herkesın derdınden ben de var.Aldatılmak kumar sapıklık vb dışında...

Odam da bilgisayar var.Benim oğluma acıyorum cizgi film falan evle iş yakın oğlen ewe gidince açıyorum bir seyler.Şimdi eşimin yiğeni biz de olduğu için.Bütün gun bılgısayarda.Oğlumu oyalıyor sozde.Ben bir saat ona ızın verıyordum.
Anlayacağınız kp ve kv oturduğum için bir evim yok sadece odam vardı.Şimdi o da kalmadı.Akşam bir geliyorum talan olmuş.Abisinin oğlu ablasının oğlu benim ufaklık:43:

Bu durumda yapmanız gereken tek şey net şekilde tavrınızı koymak...Zaten siz üzerinize düşeni gereğince yapıyorsunuz anladığım kadarıyla bir de abinin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz...Çalıştıkları için bir çocuğa bakamıyorlar...Siz ölün o halde...Hastaya bakıyorsunuz,işe gidip geliyorsunuz,çocuğunuza bakıyorsunuz bir de onların çocuğu... Net şekilde artık çocuğa kendilerinin bakması gerektiğini dile getirin...Sesiniz çıkmadıkça daha çok ezerler sizi... Babaya da allahtan şifa dilerim...

Son düzenleme:
kaynının çocuğuna bakmak zorunda değilsin açık açık söyle canım her işe nasıl yetişeceksin seninki de can:31:
ayrıca kaynına sinir oldum 47 yaşın neyi varmış senden önce babasına bakmak ona düşer bu konuda da yumuşak davranmayın ısrarla hastanede kalmasını isteyin
böyle bencil insanları hiç sevmiyorum:19:

olmuyorki kayınvalide kac kere soyledi.Bugun bir de gorumceminki geldi.İkisi yasıt 11 yasında.Benimki 3 onunla oynamıyorlarda.Oğlum hırpalanıyor en cok ona sınırlenıyorum.Yine birazdan gıdecek eşim hastaneye:(

Back
X