Dün açtığım konuyla ilgili güncelleme yazıp guncelledim fakat doğru yapıp yapmadığımdan emin olamadigim için tekrar konu açmak zorunda kaldım. Eşimle konuştum, ısrarla çok oynadığını düşünmüyor. İşten geliyormuş ve 2 3 saat oturuyormuş. Tamam diyorum 2 3 saat oturuyorsun diyelim sonra ne yapıyorsun? Uyumaya gidiyorsun. Ben bekarken de kendi kendime film izliyordum, kendi kendime eğleniyordum, tek başımaydım diyorum. Ben bu pcyi oyun oynamak için aldım diyor,ne istediğimi sordu 2 saat kadar oyna sonra gel yeni evli çiftler gibi dışarı çıkalım, gezelim,film izleyelim,beraber vakit geçirelim. Nankörlük ediyormuşum. Birde 19 Temmuz doğum günüm,sırf doğum günüm olduğu için trip atiyormuşum nasıl olsa doğum günüm ya o gelecekmiş bana eninde sonunda. Gerçekten çok ama çok kırgınım. Konuşmayı denedim insan gibi fakat ters tepiyor. Çocuk eğler gibi yanıma geliyorsun ben bunu istemiyorum diyorum nankör oluyorum. Kimseye anlatamıyorum derdimi,ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum. İçimde kocaman hayal kırıklığı var,çok kırgınım
*****Güncelleme****"
Hepinize tekrardan merhaba. Bugün bu konuşulandan sonra tekrar yanıma gelip sanırım hatasını anladı ve azaltacağını söyledi. O andan sonra birdaha başına geçmedi. Dışarı çıktık, Beşiktaş'a gittik geldik film izledik ve ona bunun bugünlük bir şey olmadığını sorduğumda bundan sonra azaltacağını söyledi. Umarım her şey yoluna girer