Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Oyun grubu kuruyorum izmir (hatay,üçyol,goztepe)

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

birdirbir01

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
5
1
6
43
Merhaba 18 aylık çok pozitif bir oğlum var akranlariyla oyun oynamaktan keyif aliyor. Sosyallesmesi, paylasmayi ogrenmesi icin oyun grubu kuruyorum. Kaliteli vakit gecireceklerdir. Yakin bolgelerde oturan akranlariyla haftada bir gun birkac saat biraraya gelmeleri bu soguk havalarda cok iyi bir secenek olacaktir. Evim hatay/bahcelievler de dilerseniz benim evimde dilerseniz sirayla oyun alanimizi seceriz. Yakin semtlerde bulunan düşünen anneler iletişime geçebilir mi tanışalım :)

Ben nusaybinde oturuyorum nusaybininde heryeri yıkılmış çocuklar için oynayacak hiç bir yer yok bebeğim sabahtan akşama kadar evde ağlıyor balkondan içeriye gelmek istemiyor apartmandada hiç akranları yok malesef

Merhaba artik oglunuz buyumus bende o civarda oturuyorum keske bnm oglumda o
Merhaba gercekten cok guzel dusunmussunuz.tabi sizin oglunuz büyümüş.bende o taraflarda oturuyorum.13 aylik oglum eger boyle oyun arkadasi dusunen arkadaslar cikarsa tanisiriz cocuklarimiz icinde cok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…