• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oyun halımızı satıyoruz uyun fiyattttt

jasmin_88

yasemin;ömrüne aşık...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
838
4
96
37
Adana
selam kızlar oyun halımızı satıyoruz kızım çlok güzel vakit geçirdi ama artık yürütece filan biniyo sıkıldı y7ani ilgilenenler bana ulaşırsa sevinirim özelden veya buradan fiyatı 80tl $fffffffffffffff.webp modelimiz budur temiz durumdadır

bu canım foto mak biraz eski tam net değil ama gayet iyi durumda tertemiz ben geç aldım biraz kızım şimdi yürütece biniyo artık kutulu memnun kalırsın uzanmayı bunun sayesinde öğrendi benim kız $ALIM9017.webp$ALIM9012.webp

yukarıda resimdeki model canım benimkisi ben ist dışındayım düşünürsen bayağ uyguna vericem istersen mailden konuşabiliriz canım uyguna vereceğim için kargo parası zorlamaz seni

70 olur canım son fiyat 80 emiştim ama 70 olsun düşünüyosan 66 no yozgattamısın yoksa

elden alabilirsin ozaman bende yozgattayım kargo parasındanda kurtulursun eğer olur dersen konuşuruz

arkadaşlar hala satışta 65 tl yaptım vallahi alın faydalansın yavruu bedava bu fiyata bu marka

Back
X