• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyun halısı

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
oyun halısı arıyorum..bebeğim 2 aylık..sizce kullanışlı ve güzel mi..önerir misiniz..hangisini öneririsiniz

biz playgro aldık..gayet güzel bişey..tabi şu an 6,5 aylık oldu ve oyuncaklarıyla güreşiyo,dümdüz hale getiriyo halıyı..:D
kesinlikle tavsiye ederim..

bizimki tiny love oyun halısı çok kullanışlı. oğlum 2 aylıkken aldık şimdi 15 aylık kullanmıo istersen sana satabilirim evde duruo boşu boşuna internete markanın ismini yzaıp görsellerde çıkan mavi halının aynısı

bizimki tiny love oyun halısı çok kullanışlı. oğlum 2 aylıkken aldık şimdi 15 aylık kullanmıo istersen sana satabilirim evde duruo boşu boşuna internete markanın ismini yzaıp görsellerde çıkan mavi halının aynısı
ne kadara verirsin bi de asırı yıpranmıs mı temizlik durumu nedir oyuncakları tam mı

biz playgro aldık..gayet güzel bişey..tabi şu an 6,5 aylık oldu ve oyuncaklarıyla güreşiyo,dümdüz hale getiriyo halıyı..:D
kesinlikle tavsiye ederim..

tarcın 2 aylıkkende ilgilenip oynuyamuydu bebek..yani ne zaman ilgisini cekmeye baslıyo biz 66 günlüğüz de

tarcın 2 aylıkkende ilgilenip oynuyamuydu bebek..yani ne zaman ilgisini cekmeye baslıyo biz 66 günlüğüz de

2 aylık küçük canım daha...
en az 3-4 aylık olsun,zaten dikkatini bişeyler çekmeye başladığında anlıyosun oyuncak istediğini..
3 aydan itibaren dönencede kullanabilirsin bilmiyorum var mı ama o da çok iyi bence,bizimki şu anda onuda eliyle uzanıp aşağı indirmeye çalışıyor :D
yani bunlar 2-3 ay idare ediyor onları çok lükse kaçma derim sadece tavsiye,ben öyle yaptım..
dönencemiz 25 tl idi,oyun halımızda 57 tl..her ikisinide netten almıştık,çok da iyi çıktılar..

ne kadara verirsin bi de asırı yıpranmıs mı temizlik durumu nedir oyuncakları tam mı

oyuncakları tam bi iki kere makinede yıkatmıştım ben internetten 169tl ye almıştım sanada uygun olursa yarı fiyatına verim (özelden mesaj atamıyorum)

oyun halısı bizdede çok işe yaramıştı
kesinlikle3-4 aylıkken işe yarıyor
oyun halıları çok pahalı değil aslında uygun fiyatada bulablirsin nette

Hepinize cok tesekkur ederim playgro müzikli oyun halisini 80 liraya internetten sıfırını bulup aldım. Bebek biraz büyüsün insallah hosuna gider

Back
X