bizimki tiny love oyun halısı çok kullanışlı. oğlum 2 aylıkken aldık şimdi 15 aylık kullanmıo istersen sana satabilirim evde duruo boşu boşuna internete markanın ismini yzaıp görsellerde çıkan mavi halının aynısı
bizimki tiny love oyun halısı çok kullanışlı. oğlum 2 aylıkken aldık şimdi 15 aylık kullanmıo istersen sana satabilirim evde duruo boşu boşuna internete markanın ismini yzaıp görsellerde çıkan mavi halının aynısı
2 aylık küçük canım daha...
en az 3-4 aylık olsun,zaten dikkatini bişeyler çekmeye başladığında anlıyosun oyuncak istediğini..
3 aydan itibaren dönencede kullanabilirsin bilmiyorum var mı ama o da çok iyi bence,bizimki şu anda onuda eliyle uzanıp aşağı indirmeye çalışıyor
yani bunlar 2-3 ay idare ediyor onları çok lükse kaçma derim sadece tavsiye,ben öyle yaptım..
dönencemiz 25 tl idi,oyun halımızda 57 tl..her ikisinide netten almıştık,çok da iyi çıktılar..