• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun odyometrisi

busraershbz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
72
18
3
25
Merhaba arkadaşlar aranızda odyometri olan yada bunu yaptıran varmi acaba ? Benim oğlum konuşmuyor 27 aylık çözgerden rapor çıkaracağız dil terapisti için. İşitme testi için gün verdiler 4 aralığa. Ve oyun odyometrisi yapılacakmış biraz araştırdım nasıl birşey diye çocuğun kulağına kulaklık takip ses duyunca küpleri üst üste koymasını veya bir topu kaba atmasını istiyorlarmış benim oğlum bunu yapamaz yani bu oyun odyometrisi başka türden yapılamaz mı bilgi verir misiniz

27 aylık komut alıyor olması lazım. Yaşına uygun motor becerileri yapıyor olması beklenir zaten. Çok el işçiliği bekleyen şeyleri yapması beklenmez. Eğer duyuyor ve komut alıyorsa 27 aylık bir çocuk topa vurabilir. Bu komutu da yapamıyorsa zaten sizi başka yerlerde yönlendirirler. Endişelenmeyin yani çalışanlar ne yapmasını bilir

27 aylık komut alıyor olması lazım. Yaşına uygun motor becerileri yapıyor olması beklenir zaten. Çok el işçiliği bekleyen şeyleri yapması beklenmez. Eğer duyuyor ve komut alıyorsa 27 aylık bir çocuk topa vurabilir. Bu komutu da yapamıyorsa zaten sizi başka yerlerde yönlendirirler. Endişelenmeyin yani çalışanlar ne yapmasını bilir
Evet ama atıyorum ses duyduğunda topa vur diyince anlamaz oğlum yani az çok oğlumu tanıyorum

Back
X