• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun oynamak

seroo87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
15
6
86
38
Slm herkese sorunum şu ki bir oyun var muhteşem osmanlı eşim oynuyor p kadar bağımlı oldu kı ben cok yoruldum artık laf anlatmaktan ne kaleleri bitiyor ne görevleri sorun başka bayanlarda değil ama erkek arkadaşları canlı sohbet açıyorlar hem konuşup oynuyorlar vallahi yoruldum kendim hesap açtım oyun için bende oynadım ama inanılmaz vakit ayrılması gereken bir oyun ne yapmalıyım aranızda oynayan varmı

Slm herkese sorunum şu ki bir oyun var muhteşem osmanlı eşim oynuyor p kadar bağımlı oldu kı ben cok yoruldum artık laf anlatmaktan ne kaleleri bitiyor ne görevleri sorun başka bayanlarda değil ama erkek arkadaşları canlı sohbet açıyorlar hem konuşup oynuyorlar vallahi yoruldum kendim hesap açtım oyun için bende oynadım ama inanılmaz vakit ayrılması gereken bir oyun ne yapmalıyım aranızda oynayan varmı
Oynamıyorum ama oyunu biliyorum bağımlılık yapan bir oyun.
Sizin amacınız eşinizi bu oyundan kurtarmak mi

Evet hesapları silicem ama nasıl tepki verir bilmiyorum
Eşinizin kavgacı bir tarafı varsa birden silmek onu çok sinirlendirir sakin yapısı varsa sorun olmaz. Nabza göre serbet verin.
Sinirli insan ikna edilmek ister ikna ederej cozebilirsiniz

Ben de oynuyordum benzer şeyler. Bağımlılık yapıyor ve sürekli görev etkinlik derken inanılmaz vakit aliyor. Arkadaşlarım etkinlik saatinde buluşmak isterse bahane bulurdum . Allah sabır versin

Derdi anlayamadım 🙄

Back
X