evet hanımlar bilinen sosyal paylaşım sitelerinde ki oyunlara eşimin profili ile giriyorum.bayan olarak hiç girmedim girmeyeceğimde.erkek olarak görüldüğüm için oyun masalarında bayan yokken yapılan iğrenç sohetleride görüyorum.bir çok erkek iğrenç olabiliyor.okey oyunlarında masaya gelen 4. erkek sırf erkek olduğu için atılıyor ve kadın gelsin başlarız deniliyor.ben bu tarz masalarda durmamayı tercih ediyorum.ve bayan profili ile benim profilime asılanlarda oluyor.sohbet etmediğim için laf atılıyor acayip cilveleşme sözleri kullanılıyor.
rahatsız oluyorsan sende oyun oynama diyebilirsiniz elbette.ama tüm günün yalnızlığı ile ve sıkıntısı ile bazen kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum.beğenmediğim masalarda kalmamayı tercih ediyorum.doğru dürüst saygılı masalarda oynuyorum.
sizlerde oyun ortamlarına giriyor musunuz? nelerden rahatsız oluyorsunuz.çünkü çok sayıda bayan profili oldukça rahat görünüyor ortamda.
rahatsız oluyorsan sende oyun oynama diyebilirsiniz elbette.ama tüm günün yalnızlığı ile ve sıkıntısı ile bazen kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum.beğenmediğim masalarda kalmamayı tercih ediyorum.doğru dürüst saygılı masalarda oynuyorum.
sizlerde oyun ortamlarına giriyor musunuz? nelerden rahatsız oluyorsunuz.çünkü çok sayıda bayan profili oldukça rahat görünüyor ortamda.