• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun Sitelerinde Erkek Oluyorum :)

tripoli35

olumlu yaklaşım iyidir
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
1.872
14
108
İzmir
evet hanımlar bilinen sosyal paylaşım sitelerinde ki oyunlara eşimin profili ile giriyorum.bayan olarak hiç girmedim girmeyeceğimde.erkek olarak görüldüğüm için oyun masalarında bayan yokken yapılan iğrenç sohetleride görüyorum.bir çok erkek iğrenç olabiliyor.okey oyunlarında masaya gelen 4. erkek sırf erkek olduğu için atılıyor ve kadın gelsin başlarız deniliyor.ben bu tarz masalarda durmamayı tercih ediyorum.ve bayan profili ile benim profilime asılanlarda oluyor.sohbet etmediğim için laf atılıyor acayip cilveleşme sözleri kullanılıyor.
rahatsız oluyorsan sende oyun oynama diyebilirsiniz elbette.ama tüm günün yalnızlığı ile ve sıkıntısı ile bazen kafamı dağıtmak için oyun oynuyorum.beğenmediğim masalarda kalmamayı tercih ediyorum.doğru dürüst saygılı masalarda oynuyorum.
sizlerde oyun ortamlarına giriyor musunuz? nelerden rahatsız oluyorsunuz.çünkü çok sayıda bayan profili oldukça rahat görünüyor ortamda.

bende sadece okey oynuyorum...erkeklerin olduğu masada da oynarım.ama sohbet etmem..rahatsız olduğum durumlarda genelde masa sahibi ben olduğum için atarım...atma aşması sona gelindiğinde olmaz hiçbir zaman baktım ki karşımdaki laubali bir tavır sergiliyor hemen atatrım...ben eşimden değil kendi pro filimden oynuyorum...aslında arkek olup muhabbete sızmak iyi fikir:27:

ben de eskiden oynardım ama sohbet etmezdim :27: hatta bu yüzden hep laf atarlardı :20: bi keresinde "konuşsana o.." bile dediler :41: uzun zamandır oynamıyorum o yüzden

gönül ister ki gerçek arkadaşlarla gerçek bir masada neşe ile oynamak ama her zaman mümkün olmuyor.sanal oyun sitelerinde sapık erkek,basit kadınlar öyle çok ki.belkide erkekler bu tarz bayanlardan cesaret alıyor.bayanlarda bizim erkeklerden ne eksiğimiz var derken ortam çirkinleşiyor.
ben erkek profiline devam edeyim en iyisi :))

evet en iyisi erkek profili :34: oraya giren erkeklerin çoğunun niyeti başka zaten doğru düzgün oyun oynamak isteyen pek yok :19:

Back
X