- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Bildiğiniz plastik hayvanlar aldım banyo oyuncakları iyice kaynattım diş zamanı dehşet kullandı.....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
😉 hem ucuz hem tehlikesiz hem güzel hemde vik vik yapınca bi anda ağlamasıda kesiliyor 😊😊tavsiye ederim gerçekten. Bide buzdolabında bekletince soğuk soğuk tam emmelik oluyo 😄
Bende chicco maymuncuk aldim oglum 3,5 aylik dis kasicagida uzerinde pusetine asmak icin kancasida var ilk el hareketlerini ona karsi yapti pusetine takiyorun uzaniyor vuruyor inu yakalamaya calisiyor el gelisimi icin faydali oldu ama arkadasin onerdigi plastik oyuncaklari bende denicem biran once
Evet tavsiye ederim ama hicbir oyuncagina bakmiyor islak mendil paketine baktigi kadar :))
Evet tavsiye ederim ama hicbir oyuncagina bakmiyor islak mendil paketine baktigi kadar :))
teşekkür ederim, playgro 'nun sulu dişliğini almış bi arkadaşım . kullananlar var mı acaba , memnun kaldınız mı :Smono zebra kartlara bakabilirsiniz ama onları dişleyemez
evet sulu dişlikler gerçekten güzel.bugün nihayet bi dişlik aldım playgro dan :) bakalım bebişim de sevecek miplaygro değil ama başka bir markanın kullanmıştım, sulu dişlikler iyi oluyor, buzdolabında soğutabiliyorsunuz bu da bebeği rahatlatıyor
playgro dan aldık biz onu da, ışıklı ve sesli mutlu orman oyun halısı diye geçiyor.asılı oyuncaklarını çıkarınca elle de oynayabiliyor bebek. bayaa özellikli ve eğlenceli tavsiye ederim yaniKızlar merhaba sizden bir ricam var bebegim 3 aylık oyalayacak birseylet ariyorum oyun halısı alacagim ama narka model onerebilecek var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?