• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyuncak oneriniz varmi?

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
Kizim 2.5 aylik gelisimine faydali dikkatini ceken ve dis zamanı rahatlikla agzina sokabilecegi yumusak bi oyuncak tavsiyeniz varmi?
Lamaze ahtapot dusunuyorum ama biraz pahali sanirim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bildiğiniz plastik hayvanlar aldım banyo oyuncakları iyice kaynattım diş zamanı dehşet kullandı.....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

😉 hem ucuz hem tehlikesiz hem güzel hemde vik vik yapınca bi anda ağlamasıda kesiliyor 😊😊tavsiye ederim gerçekten. Bide buzdolabında bekletince soğuk soğuk tam emmelik oluyo 😄

😉 hem ucuz hem tehlikesiz hem güzel hemde vik vik yapınca bi anda ağlamasıda kesiliyor 😊😊tavsiye ederim gerçekten. Bide buzdolabında bekletince soğuk soğuk tam emmelik oluyo 😄

Kesinlikle denicem saol canim

Bende chicco maymuncuk aldim oglum 3,5 aylik dis kasicagida uzerinde pusetine asmak icin kancasida var ilk el hareketlerini ona karsi yapti pusetine takiyorun uzaniyor vuruyor inu yakalamaya calisiyor el gelisimi icin faydali oldu ama arkadasin onerdigi plastik oyuncaklari bende denicem biran once

Bende chicco maymuncuk aldim oglum 3,5 aylik dis kasicagida uzerinde pusetine asmak icin kancasida var ilk el hareketlerini ona karsi yapti pusetine takiyorun uzaniyor vuruyor inu yakalamaya calisiyor el gelisimi icin faydali oldu ama arkadasin onerdigi plastik oyuncaklari bende denicem biran once

Maymuncuga bende bakicam ;)
Kopekcik seti aldim cingirak dislik asilan kopek ve tutmasi icin bisey daha var ilgisini cekiyo ama hemen sıkılıyo tabi :)

Evet tavsiye ederim ama hicbir oyuncagina bakmiyor islak mendil paketine baktigi kadar :))

kızlar merhaba ben de geçen gün playgro nun ışıklı dönencesini aldım oğluma. beşiğine kurduk akşama kadar beşiğinde onunla oyalanıyor.Kesinlikle tavsiye ederim. Şimdilerde diş çıkardığı için biraz mızmızlanıyor dişlik araştırıyorum bildiğiniz önerceğiniz bir marka var mı ? siz ne kullanıyorsunuz?

playgro değil ama başka bir markanın kullanmıştım, sulu dişlikler iyi oluyor, buzdolabında soğutabiliyorsunuz bu da bebeği rahatlatıyor

Kızlar merhaba sizden bir ricam var bebegim 3 aylık oyalayacak birseylet ariyorum oyun halısı alacagim ama narka model onerebilecek var mı ?

Kızlar merhaba sizden bir ricam var bebegim 3 aylık oyalayacak birseylet ariyorum oyun halısı alacagim ama narka model onerebilecek var mı ?
playgro dan aldık biz onu da, ışıklı ve sesli mutlu orman oyun halısı diye geçiyor.asılı oyuncaklarını çıkarınca elle de oynayabiliyor bebek. bayaa özellikli ve eğlenceli tavsiye ederim yani

Back
X