Teşekkürler :)Oyun halısı onrrırım
Bu konuda ciddi bir denetleme olduguna inanmıyorum oyuzden bilinen markalardan almanızı tavsiye ederim. Ben ya güvendiğim magazalardan ya da web sitelerinden alıyorum. Çünkü üstündeki boya dan tutun plastiğine kadar cidi anlamda kansorejen madde taşıyabiliyor oyuncaklar ve her daim ağızlarında olan bir şey.Merhaba sevgili anneler.
2 aylık bir oğlum var, artık yavaş yavaş ona oyuncak almak istiyorum. Neler ilgisini çeker ve sizin bebekleriniz en çok hangi oyuncakları sevdi 3-6 ay arasında?
Oyuncakta marka seçimi önemli mi yoksa sadece Çin malı olmamasına mı bakmalıyım?
Gelişimini destekleyen ve zaman geçireceği neler yapabilirim?
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.Bu konuda ciddi bir denetleme olduguna inanmıyorum oyuzden bilinen markalardan almanızı tavsiye ederim. Ben ya güvendiğim magazalardan ya da web sitelerinden alıyorum. Çünkü üstündeki boya dan tutun plastiğine kadar cidi anlamda kansorejen madde taşıyabiliyor oyuncaklar ve her daim ağızlarında olan bir şey.
6 ay çocugunuz için ya yumusak oyuncaklar ya da bebek kitapları daha işinize yarar ya da evde ki tencere tava ve tahta kaşıklarınız en güzel oyuncak olabilir . Biz de oleydi en azından:)
Yorumunuz için çok teşekkür ederimTavsiye edebileceğim bir diğer marka da- Tiny Love
Ve güvendiğim bir diğer marka ELC LEARNİNG oyuncakları, Mother Care mağazalarında satılıyor.
Umarım faydalı olmuştur...
Ayına göre ve bebeğinizin ilgisinin ne yöne doğru olduğunu anladıkça oyuncak almanızda fayda var.
Her bebek aynı şeyden zevk almayabiliyor.
Tecrübe ile sabittir ses çıkaran oyuncaklar almayın:) 1 yaşına kadar daha yumuşak oyuncaklar ve kitaplar derim. 1 yaşından itibaren ahşap oyuncaklar en güzeli. internette eğitici oyuncak satan yerlerden alıyorum çünkü oyuncak mağazasına gittiğim de dediğim gibi nerede ses yapan onu almak istiyorlar. Bir de en iyi oyuncak alınıp bir müddet oynanıp sonra saklanılan ve 1 ay sonra tekrar cıkarılan oyuncaktır:)Çok güzel bi konu acmissiniz tecrübeli annelerin yorumları çok faydalı olacaktır benim 2 aylık kızım var oyuncak arayışındayım oyun halısı ve amigurumi oyuncakları var şu anda. Ficher price konuşan tırtıl Almayı düşünüyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim.eğitici , tahta oyuncaklar tercih edenler için bende www.tamamanne.com.tr sitesini öneririm. Yeni kitap aldım indirim var hatta şu an da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?